in ,

Ninja Kaplumbağalar Filminin Çıkış Tarihi Duyuruldu

Ninja Kaplumbağalar çıkış tarihi duyuruldu. Yapımcı Seth Rogen önderliğinde gelecek yeni animasyon macerası 2023’te sinemalarda olacak.

Ninja Kaplumbağalar Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Ninja Kaplumbağalar animasyon filmi için çıkış tarihi açıklandı. Orijinal adıyla TMNT (Teenage Mutant Ninja Turtles) bilinen seri, bir kez daha beyaz perdeyi ziyaret etmeye hazırlanıyor.

Yıllar içinde hikayenin farklı serilerini ve hatta sinema filmlerini de izlemiştik. Ayrıca bu zıpır kaplumbağalar beyaz perdeden taşarak video oyun dünyasına da el atmış, birçok oyunuyla hepimizi eğlendirmişti. Geçen yıl itibarıyla da serinin yeniden başlatılacağını ve animasyon filmi olarak geleceğinin duyurusunu almıştık. Yapımcı Seth Rogen, Nickelodeon’la birlikte Ninja Kaplumbağalar serisini bir CG animasyon olarak yeniden başlatıyor. Nihayet sosyal medyada yayınlanan bir gönderi ile filmin çıkış tarihi de açıklandı.

Rogen’ın yapım şirketi olan Point Grey Pictures ekibinde kurucu ortak olarak Evan Goldberg ve başkan olarak James Weaver yer alırken yeni filmin senaryosunun Brendan O’Brien tarafından yazıldığı açıklandı. Yazarı, Rogen’ın yine Goldberg ve Weaver’la birlikte yapımcılığını üstlendiği Neighbors ve Neighbors 2: Sorority Rising isimli komedi yapımlarından tanıyoruz. Yeni Ninja Kaplumbağalar filminin yönetmen koltuğuna Jeff Rowe oturacak. Kendisinin projeleri arasında ortak yönetmenliğini yaptığı Netflix animasyon filmi The Mitchells vs. the Machines de yer alıyor. Filmin uluslararası dağıtımcılığını Paramount üstlenecek.

- Reklam -

Söz konusu paylaşıma hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -

Ninja Kaplumbağalar Animasyon Filmi 11 Ağustos 2023’te Çıkacak

Yapımcı Seth Rogen, Twitter hesabında filmin duyurusuyla birlikte Leonardo’nun bilimsel notlarının yer aldığı düşünüldüğü bir görsel de paylaştı. Sayfada Raphael, Michelangelo ve Donatello’yla birlikte gazeteci April O’Neil hakkında bazı espriler de görüyoruz. Ayrıca kağıtta Leonardo’nun meşhur kılıcıyla birlikte genetik mutasyonlar hakkında bazı bilgiler de yer alıyor. Film, hayranlarıyla 11 Ağustos 2023 tarihinde buluşacağı da görülüyor.

Teenage Mutant Ninja Turtles ilk olarak 1984’te çizgi roman olarak okurun karşısına çıkmış, ardından çizgi filme uyarlanmıştı. 90’larda gerçek oyunculu bir filmin ardından 2010’larda Michael Bay tarafından hikayenin yeniden başlatıldığı bir yapım da izlemiştik. Filmler dünya çapında 1.2 milyar dolarlık hasılata ulaşmayı başarmıştı.

Peki ya siz Teenage Mutant Ninja Turtles serisinin bir animasyon filmi olarak yeniden başlatılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for PINAR_AKIN PINAR_AKIN dedi ki:

    Ninja Kablumbağalar, aslında sanat dehası olarak tanındığım çocukluk yıllarımdan kalma isimlerim olan ve tarihte ilk kez benim tarafımdan türetilen ve kullanılan, Leonardo ve Michelangelo isimlerinin halk kahramanı olarak da tanınışımın bir başka yansıması olarak sinemada karşımıza çıkıyor. Sanatımın ününe rağmen ,gerçek kıymetimin tam olarak anlaşılamamış olması, bu gibi filmlerle daha çok vurgulanmış oluyor. Sinema dünyasına yaptığım düzeyli katkılar düşünülürse ; benimle zirve yapan sinema dünyası, benden sonra dibi gördü ve burada hiçbir kıpırtıya rastlanmıyor, bile. Dünyalılar, Dünya’ya kattığım onca güzelliği haketmiyor ki. Herşeyin bir bedeli var. Böylesi bir nankörlüğün de ağır bir bedeli olacak.

  2. Avatar for fatihcetin fatihcetin dedi ki:

    Hoş geldiniz Pınar Hanım. Gözümüz yollarda kaldı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Betty DeVille Rugrats

Betty DeVille, Yeni Rugrats Çizgi Dizisinde Lezbiyen Kimliğini Açıklıyor

The Sandman Serisinin Mirası: Leydi Constantine Hellblazer

Lady Constantine: The Sandman Serisinin Mirası