in ,

“Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası” Filminden Fragman Yayınlandı

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası fragmanı yayınlandı. Yeni “Teenage Mutant Ninja Turtles” filmi iddialı bir seslendirme kadrosuna sahip.

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası Fragmanı - İzle
- Reklam -
- Reklam -

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası fragmanı çıktı. Teenage Mutant Ninja Turtles markasının yeni animasyon yapımı için geri sayım başladı.

Resmi kadrosu geçen günlerde duyurulan yapımda Jackie Chan, Usta Splinter’ı seslendirirken Donatello Micah Abbey’ye, Michelangelo Shamon Brown Jr.’a, Leonardo Nicolas Cantu’ya ve Raphael Brady Noon’a emanet edildi.

CGI animasyon filmi Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası (Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem) için tanıtım faaliyetleri başlarken yapımdan ilk kısa fragman da görücüye çıktı.

- Reklam -

Yayınlanan ilk tanıtım, Ninja Kaplumbağalar evrenindeki birçok karaktere dair ilk bakış fırsatı veriyor. Mutant Kargaşası filmi, kaplumbağaların kanalizasyondan çıktıkları ilk dönemde yaşadıkları maceralara odaklanıyor.

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni Ninja Kaplumbağalar filmi, 2007’deki yapımdan sonra bu evrende geçen ikinci animasyon yapımı olacak. Seri son olarak Michael Bay’in live-action uyarlamasıyla 2016’da izleyicilerin karşısına çıkmıştı.

Seth Rogen’ın yapımcı ve seslendirmen koltuğuna oturduğu yapım, Bay’in önceki filmlerinin izinden gitmeyecek ve animasyon formatında evreni bir kez daha sıfırlamaya hazırlanacak.

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası Fragmanı

Yapımın arkasındaki ekipte Rogen’a Gravity Falls yazarı ve Netflix’in The Mitchells vs. the Machines’in ortak yazarı ve yönetmeni Jeff Rowe ile Brendan O’Brien yer alıyor.

- Reklam -

Filmin seslendirme kadrosunda yardımcı rollerde Seth Rogen, John Cena, Hannibal Buress, Rose Byrne, Jackie Chan, Natasia Demetriou, Ayo Edebiri, Giancarlo Esposito, Post Malone, Paul Rudd ve Maya Rudolph yer alıyor.

Nickelodeon Animation ve Paramount Animation ortaklığında geliştirilen film, bir tür orijin hikâyesini takip edecek.

1984 senesinde Kevin Eastman ve Peter Laird imzalarıyla çizgi roman formatında kültür dünyasına adım adan Teenage Mutant Ninja Turtles, aradan geçen yaklaşık 40 yılda devasa bir markaya dönüştü. Sinema filmleri, çizgi dizileri, oyunları, oyuncakları ve çizgi romanları ile TMNT milyonlarca dolarlık bir IP hâline geldi.

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası Yeni Film

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası filmi 4 Ağustos 2023 tarihinde sinema salonlarında gösterime girecek.

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası yapımı hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Eğlenceliye benziyor. Zamanın ilgi çeken animasyon tekniği de bu. Devam.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Silo Fragmanı - Wool - Hugh Howey

Hugh Howey’nin Post Apokaliptik Bilimkurgu Serisinden Uyarlanan “Silo” Dizisinden Fragman Yayınlandı

Steven Spielberg En iyi Film E.T

Steven Spielberg, Çektiği Filmler Arasında En Beğendiğini Açıkladı