in , ,

Ninja Kaplumbağalar’ın Netflix’e Gelecek Animasyon Filminden İlk Fragman

Ninja Kaplumbağalar’ın Netflix üzerinden yayınlanacak olan yeni animasyon filmi “Ninja Turtles: The Movie” için ilk fragman paylaşıldı.

Ninja Kaplumbağalar'ın Yükselişi Fragmanı (İzle)
- Reklam -
- Reklam -

Ninja Kaplumbağalar’ın Yükselişi fragmanı yayınlandı. Ninja Turtles, yeni bir animasyon filmi ile Netflix üzerinden izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

2018 ve 2020 yılları arasında 2 sezon boyunca yayınlanan Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles adlı animasyon serisine dayanan yeni film, bir kez daha Ninja Kaplumbağalar’ı Krang olarak bilinen bir uzaylı ırkıyla yüzleşirken gösterecek. İlk olarak 1980’lerde Teenage Ninja Turtles serisinde yer alan Krang, hem bireysel bir süper kötü hem de beyin benzeri bir uzaylı türü olarak tasvir ediliyor.

Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie orijinal adıyla paylaşılan film dilimize Ninja Kaplumbağalar’ın Yükselişi adıyla gelecek. Netflix Geeked hesabından kısa süre önce paylaşılan görseller, yeni filmde suçla mücadele eden kaplumbağaların ilk bakış görsellerini içeriyordu. Tanıdık parlak renkli animasyon tarzında resmedilen çete, harekete hazır gibi görünen çeşitli pozlarda duruyordu.

- Reklam -

Şimdi de beklenen macera için Netflix tarafından ilk fragman paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Ninja Kaplumbağalar’ın Yükselişi Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz. Aynı zamanda Türkçe dublajlı fragman için, Netflix hesabınıza giriş yaparak arama çubuğuna Ninja Kaplumbağalar’ın Yükselişi yazabilirsiniz.)

Yeni fragmanda gelecekten Casey Jones adında bir yabancı bir uyarıyla geliyor: Galaksideki en tehlikeli uzaylı gücü olan Krang Dünya’yı istila etmeye hazırlanıyor. Sürüngen kardeşler kahraman olarak ayağa kalkıp bu yaklaşan istilayı durdurabilecekler mi, yoksa genç zaafları onları alt edecek mi?

- Reklam -

2019’da duyurulan yeni filmin yönetmenliğini orijinal dizinin arkasındaki baş yapımcılar olan Andy Suriano ve Ant Ward üstleniyor. Ayrıca dizideki karakter seslendirmelerini de yapan isimler yeni filmde geri dönüyorlar. Leo rolünde Ben Schwartz (Sonic the Hedgehog), Raphael rolünde Omar Benson Miller (The Unicorn), Michelangelo rolünde Brandon Mychal Smith, Donnie rolünde Josh Brener (Silicon Valley), April rolünde Kat Graham (Vampire Diaries) ve Splinter rolünde Eric Bauza yer alıyor. Haley Joel Osment (The Sixth Sense) da kadroya şu anda açıklanmayan bir rolle katıldı.

Ninja Kaplumbağalar’ın Yükselişi animasyon filmi 5 Ağustos 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Ninja Turtles’ın yeni uyarlaması için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum‘da bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

10 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for XanaDu XanaDu dedi ki:

    Çizimlerde bütün karizmayı harcamışlar ama yine de şans verilir. :smile:

  2. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Ya ben çocukken ki versiyonun çizimleri bundan çok çok daha güzeldi ve şimdi tekrar koysalar izlerim, bu çizim çok kötü olmuş. Müziği bile ayrı güzeldi.

  3. Avatar for XanaDu XanaDu dedi ki:

    Her versiyonda biraz daha kötüye gidiyor ama sanırım en iyi versiyonları 1987 ve 2003 olanlar. Bunları remaster edip yayınlasalar daha çok ilgi çeker :laughing:

  4. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Ben de beğenmedim ama sırf herşeye muhalif demesinler diye yazmadım. Sevindim benimle aynı düşünenlerin olmasına :slight_smile:

  5. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Beğenilecek gibi değil ki zaten :joy: Eski versiyonu koysunlar izleyelim :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

5 cevap daha var.

Fare Klonlama için Dondurulmuş Deri Hücresi Kullanıldı

Dünyada İlk Defa Dondurularak Kurutulmuş Deri Hücrelerinden Klon Fare Üretildi

the talisman dizisi duffer kardesler

Stranger Things’in Yaratıcıları, Stephen King ve Peter Straub’ın “Talisman” Eserini Ekrana Uyarlıyor