in ,

Yeni James Bond Filmi No Time to Die’dan Final Fragmanı

No Time to Die fragmanı yayınlandı. Yeni James Bond filmi için final tanıtımı paylaşıldı. Daniel Craig role veda etmeye hazırlanıyor.

no time to die fragman yeni james bond
- Reklam -
- Reklam -

Yeni James Bond filmi No Time to Die için final fragmanı yayınlandı. Başrolünde Daniel Craig’i izleyeceğimiz son 007 yapımı olma özelliğini taşıyan yapım, uzun ertelemelerin ardından izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

25. James Bond filmi ile Daniel Craig’in canlandırdığı 007 rolüne veda etmeye hazırlanıyoruz. Bond külliyatında rollerin devredildiği veda bölümleri çoğu zaman özel olmuştur. Dolayısıyla serinin hayranları da uzun süredir No Time to Die için heyecanlanmayı sürdürüyor. Ancak bütün dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi, yapımın kaderini ciddi ölçüde etkiledi. 1.5 yılı aşkın uzun soluklu ertelemeler dizisine kapılan yapım nihayet kesin tarihini belirledi ve son fragmanını hayranlar ile paylaştı.

Öyle ki yapımın aldığı ertelemeler, serinin sahibi olan MGM Stüdyoları’nın satılmasında da ciddi bir rol oynadı. Pandemi sürecinde maddi olarak sıkıntılar yaşayan stüdyo, Amazon tarafından 8.45 milyar dolar karşılığında satın alındı.

- Reklam -

No Time to Die Fragmanı | İZLE – Daniel Craig Role Veda Etmeye Hazırlanıyor

YouTube video

Dünya prömiyerini 17. Zürih Film Festivali’nde gerçekleştirmeye hazırlanan No Time to Die için son fragman paylaşıldı. Yönetmenliğini Maniac, True Detective ve Jane Eyre gibi yapımlardan hatırladığımız Cary Fukunaga’nın üstlendiği yapım, en uzun James Bond filmi olarak da tarihe geçecek.

Senaryo ekibinde Fleabag, Killing Eve ve Crashing ile son yılların konuşulan sanatçılarından olmayı başaran Phoebe Waller-Bridge’in de yer aldığı film bu ayın sonunda izleyicilerle buluşacak.

Yapımda 007’nin karşısına çıkacak kötü karakter rolünde Mr. Robot ve Bohemian Rhapsody ile tanınan Oscar ödüllü aktör Rami Malek yer alacak.

Filmin oyuncu kadrosundan öne çıkan diğer isimler şu şekilde: Naomie Harris, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Ana de Armas, Dali Benssalah ve Billy Magnussen.

007 rolünün geleceği için ise konuşulan isim Lashana Lynch oldu. Lynch, bu ikonik karakteri canlandıran ilk kadın olacak.

- Reklam -

james bond Yeni 007 Lashana Lynch no time to die

Stüdyosunun geciktiği her ay boyunca en az 1 milyon dolar kaybettiği, dijital yayın platformlarının ise 600 milyon dolarlık gösterim hakkını ödemekten imtina ettiği Ölmek için Zaman Yok sonunda izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Film 30 Eylül 2021 tarihinde dünya genelinde, 1 Ekim 2021’de ise Türkiye’de vizyona girecek.

Sizin yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Sky News

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

hamlet fragmanı kaan müjdeci gain dizi

Fayton Krallığı’nı Konu Alan Yerli Hamlet Uyarlaması Diziden İlk Fragman

Olgunluk Çağı Üçlemesi - Cem Akaş

Cem Akaş’ın Olgunluk Çağı Üçlemesi Tek Cilt Altında Geri Döndü