in

No Time to Die Fragmanı Önemli Bir Detay İçeriyor Olabilir

No Time to Die fragmanı, önemli bir bilgi içeriyor olabilir. Yeni James Bond filmi uluslararası fragmanı, uzun süredir iddia edilen bir söylentiyi doğruluyor.

james bond no time to die
- Reklam -

James Bond serisinin yirmi beşinci filmi olan No Time to Die, yeni fragmanı ile gündemde. Fragmanın dublajlı versiyonunun, uzun zamandır internette dolaşan bir söylentiyi doğruladığı düşünülüyor. Bahsedilen detay, Captain Marvel’da oynayan Lashana Lynch’in filmdeki Nomi karakterini ve onun MI6’daki gizemli pozisyonuyla alakalı.

No Time to Die İngilizce fragmanında James Bond’un telefonda Nomi’yi kastederek “Yeni 00’ınla tanıştım,” dediği duyuluyor. Fakat fragmanın İspanyolca ve İtalyanca dublajında açıkça “007” dendiği görülüyor. Bu durumun da Lynch’in karakteri Nomi’nin, gerçekten de James Bond’un yerini alacağı konusundaki söylentilerle bağlantılı olduğu düşünülüyor.

no time to die Nomi

- Reklam -

Nomi’nin, yeni 007 olacağı teorisi yapım ekibinden birinin filmde “ağzımızdan mısırları düşüreceğimiz bir an” olacağını söylediğinden beri internette dolaşıyordu. İsimsiz kaynağın ortaya attığı iddia şu şekildeydi:
“Filmin başında M’in ’İçeri gel, 007’ dediği ve içeri güzel ve siyah bir kadının girdiği bir sahne var. Bond hâlâ Bond fakat 007’nin yerini bu baş döndürücü kadın alıyor.”

Yeni No Time to Die Fragmanı | İZLE

YouTube video

No Time to Die filminde Ernst Stavro Blofeld’ın yakalanmasından beş yıl sonrasını izleyeceğiz. Ayrıca filmin, Daniel Craig’in James Bond’u canlandıracağı son proje olacağı da açıklanmıştı. Ünlü oyuncu, bu rolü son kez canlandırma fırsatına erişmekten mutlu olduğunu ve bu filmde daha önceki Bond filmlerinde olmayan bir şeyin gerçekleşeceğini de söylemişti.

Cary Joji Fukunaga tarafından yönetilen ve Koronavirüs salgını nedeniyle ertelenme kararına maruz kalan No Time to Die’ın bir aksilik olmazsa Kasım 2020’de seyirciyle buluşması bekleniyor. Film ekibinden ortaya çıkan işi izleyenler arasında hayranların beklediğine kesinlikle değeceğini söyleyenlerin olduğunu da belirtelim. Léa Seydoux da film için “ağlayacağımızdan emin olduğunu ve filmde yer almasına rağmen kendisinin de ağladığını” söylemişti.

- Reklam -

James Bond Spin-off

Önceki Bond filmlerine benzemeyeceği söylenen yeni James Bond filmi No Time to Die’ın fragmanından sızdığı düşünülen bu detay hakkında ne düşünüyorsunuz? İspanyolca ve İtalyanca dublajları sizce kasıtlı bir şekilde mi o şekilde paylaşıldı? Film hakkında ne tür beklentileriniz var? Tüm düşüncelerinizi ve teorilerinizi 007 gizliliğinde bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Yeni James Bond Henry Cavill Olmalı: Yapay Zekâ Açıkladı

Kaynak: Movie Web

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

xbox playstation

Araştırma: Xbox Oyuncuları, PlayStation Oyuncularına Oranla Daha Toksik Davranışlar Sergiliyor

TÜYAP 39. İstanbul Kitap Fuarı 25. İzmir Kitap Fuarı

TÜYAP 39. İstanbul Kitap Fuarı ile 25. İzmir Kitap Fuarı Ertelendi