in

No Time to Die Vizyon Tarihi Corona Virüsü Nedeniyle Ertelendi

No Time to Die filmi vizyon tarihi Corona Virüsü nedeniyle 7 ay ertelendi. Yeni James Bond filmi son dakika değişikliğiyle ileri bir tarihe alındı!

No Time to Die - James Bond - Yeni Vizyon Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Dünya genelinde 3 binden fazla insanın hayatını alan salgının; ekonomi ve kültür dünyası üzerindeki etkisi de hissedilir boyutta. Okullar, alışveriş merkezleri, dükkânlar, iş yerleri kapatılırken bunların yanı sıra sinemalar kepenk indiriyor, film çekimleri erteleniyor. Yeni James Bond filmi No Time to Die da Corona Virüsü nedeniyle erteleme alan yapımlar arasına girdi. Koronavirüs, tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor.

2020 bütün karanlık taraflarıyla yoluna devam ediyor. Aralık 2019’da Çin’in Wuhan adlı kentinde başlayan Corona Virüsü salgını, şimdilerde neredeyse tüm dünyaya yayılmış durumda. Bu da hayatın her yanını olumsuz şekilde etkilemek anlamına geliyor.

Özellikle Çin, son yıllarda sinema dünyasının yeni gözdesi olmuş; kendisini büyük bir pazar haline getirmişti. Pek çok film markası Asya pazarı için özel kampanyalar ve hatta yeni karakterler yaratmıştı. Diğer yandan virüsün en çok etkilediği ülkelerden birisi olan İtalya da, dünya sinemasında çekim yerleri arasında oldukça gözde bir alan olarak geçiyordu. Haliyle bu durum hem kimi filmlerin çekim sürecini hem de vizyon bulma tarihini kötü etkiledi.

- Reklam -

No Time to Die - James Bond - Yeni Vizyon Tarihi

Stüdyolar, mevcut durum sürerken büyük filmlerini beyaz perdeye getirmek konusunda endişeli bir tutum sergiliyor. Bunlardan birisi de 25. James Bond filmi No Time to Die oldu.

Daniel Craig’i Bond rolünde son defa izleyeceğimiz filmin vizyon tarihi ilk olarak 3 Nisan 2020 olarak açıklanmıştı. Tanıtım kampanyaları da buna göre hazırlanmış, seyirci filme iyice ısındırılmıştı. Ancak filmin gişe performansını ciddi oranda etkileyebilecek salgın konusu; tüm planları altüst etti.

James Bond Filmi No Time to Die Yeni Vizyon Tarihi Açıklandı

Bununla birlikte 3 Nisan’da vizyona gelmesi konuşulan No Time to Die filminin yeni çıkış tarihi de açıklandı. İzleyiciler, yeni James Bond filmi için 25 Kasım 2020 tarihini beklemek zorundalar. Bu da 7 aylık bir gecikme demek.

Elbette büyük markaların vizyon tarihinin değişmesi, yalnızca kendilerini etkilemiyor. Çünkü Kasım 2020 tarihi, başka önemli filmlerin de beyaz perdeye geleceği bir zamanı işaret ediyor. Black Widow, Mulan ve Godzilla v. Konggibi filmler de James Bond’un yeni tarihi sonrası farklı bir strateji uygulamak isteyebilir.

25. James Bond filminin Türkiye vizyon tarihi ise henüz açıklanmış değil.

- Reklam -

Yeni James Bond Filminin Konusu ve Oyuncuları

Süre olarak en uzun James Bond filmi olacağı konuşulan No Time to Die, kadrosuyla da izleyicileri oldukça heyecanlandırıyor.  Daniel Craig’i beşinci ve son defa göreceğimiz yapımda, kötü adam rolünde Oscar ödüllü aktör Rami Malek var.

Rami Malek No Time to Die

Yapımda yer alacak diğer oyunculardan bazıları şu şekilde: Naomie Harris, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ben Whishaw, Ana de Armas, Dali Benssalah ve Billy Magnussen.

Tema şarkısını Billie Eilish’ın hazırladığı filmin yönetmenliğini ise Cary Fukunaga üstleniyor. Yapımın senaryo ekibinde ise son yılların dikkat çeken ismi Phoebe Waller-Bridge var.

No Time to Die filmi, yeni bir erteleme ile karşılaşmazsa 25 Kasım 2020 tarihinde vizyonda olacak.

Peki siz bu gelişmeleri nasıl yorumluyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Corona Virüsü Sonrası Hayalet Kente Dönen Wuhan Şehrini Anlatan Kısa Film

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    :pensive: :pensive: :pensive: Üzücü bir haber. Yine de sağlık olsun, umarım dünya olarak şu derdi bir an önce atlatırız.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Invisible Man Görünmezlik 2020

The Invisible Man Filmindeki Görünmezlik Teknolojisi Gerçek Olabilir

the batman robert pattinson

The Batman Filminin Yeni “Batmobile”i ile Tanışın