in

Yeni “Nosferatu” Filminde Başroller Değişti: Bill Skarsgård ve Lily-Rose Depp Yapımın Yeni Yıldızları Oldu

Nosferatu filmi için başroller değişti. Robert Eggers imzalı yeni uyarlamada, daha önce duyurulan isimlerin yerini Bill Skarsgård ve Lily-Rose Depp ikilisi aldı.

Nosferatu Filmi Yeni başrolleri
- Reklam -

Nosferatu filmi için başrol değişikliğine gidildi. Korku klasiğini yeniden beyaz perdeye taşımaya hazırlanan Robert Eggers’ın yeni yapımındaki isimle değişti. Kadroya son katılan oyuncular Bill Skarsgård ve Lily-Rose Depp oldu.

Geçen ağustos ayında duyurulan Nosferatu yeniden uyarlamasında filmin başrollerini Anya Taylor-Joy ve Harry Styles’ın paylaşacağı açıklanmıştı. İlk planlara göre daha önce Robert Eggers ile çalışma fırsatı bulmuş olan Anya Taylor-Joy (The VVitch: A New-England Folktale, The Northman) filmde Ellen Hutter’ı canlandıracaktı. Ancak Taylor-Joy’un Hollywood’daki hızlı yükselişi bazı planların yeniden gözden geçirilmesine neden oldu.

Filmin ikonik karakterlerinden Kont Orlok’u canlandırması düşünülen Harry Styles (Dunkirk, Eternals) da benzer sebeplerle yapımdan ayrılmak durumunda kaldı.

- Reklam -

Bahsi geçen rollere ise Bill Skarsgård ve Lily-Rose Depp getirildi.

Sinemanın İlk Vampir Filmi Nosferatu Yeniden Çekiliyor

The Witch, The Lighthouse ve The Northman gibi yapımlarla adından söz ettiren Robert Eggers, sinema tarihinin en kült vampir filmini yeniden canlandırmak için harekete geçti. Ünlü yönetmen aynı zamanda yeniden çevrimin senaristliğini de üstleniyor.

İlk defa beyaz perdede yer bulan ilk vampir olması yönüyle ayrı bir yeri olan yapım, 1922 yılında izleyicilerle buluşmuş ve F.W. Murnau yönetmenliğinde vizyona girmişti.

yeni nosferatu

1922 yapımı sessiz film, Almanya’da bir ev satın almak isteyen ve emlakçının karısına âşık olan vampir Kont Orlok’u takip ediyor.

Deadline’ın haberinde yeni uyarlamanın konusu şu sözlerle aktarılıyor:

- Reklam -

“Yeni film 19. yüzyıl Almanya’sında perili bir genç kadın (Depp) ile onu takip eden ve ona tarif edilmemiş korkular getiren Transilvanyalı vampir (Skarsgard) arasındaki gotik ve saplantılı bir hikâye.”

Johnny Depp ve Vanessa Paradis’in kızı Lily-Rose Depp, daha önce Tusk, Yoga Hosers, ve The King yapımlarında yer almıştı. Bill Skarsgård ise It, Deadpool 2, Allegiant, Barbarian ve Eternals yapımlarıyla tanınıyor.

Nosferatu Filmi Yeni başroller skasgard depp

Bram Stoker’ın Dracula’sının resmi olmayan uyarlaması, zamanında büyük bir telif savaşının yaşanmasına da neden olmuş ve yapımın birçok kopyası yok edilmişti.

Siz Nosferatu filmi için yeni roller için belirlenen son isimlere dair ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Bloody Disgusting

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

hbo max türkiye 2024

RTÜK’ten Lisans Alan HBO Max’ten Açıklama: “Hizmet 2024’te Yayına Başlayacak”

orta cag iskocya yuz modelleme

Orta Çağ İskoçya’sında Yaşamış Üç Kişinin Yüzleri Yeniden Canlandırıldı