in

Uzun Süredir Beklenen “Now You See Me 3” Filminin Yönetmeni Belli Oldu

Now You See Me 3 hazırlıkları başladı. Uzun süredir beklenen devam filmi, Venom ve Uncharted yönetmeni Ruben Fleischer’a emanet edildi.

Now You See Me 3 yönetmeni belli oldu
- Reklam -
- Reklam -

Now You See Me 3 yönetmeni belli oldu. İzleyicilerin uzun süredir beklediği Sihirbazlar Çetesi’nin devam filmi için sonunda önemli bir eşik tamamlandı.

İlki 2013 yılında gösterime giren Now You See Me filmi, benzersiz soygunlar gerçekleştiren ve Mahşerin Dört Atlısı olarak bilinen bir grup sihirbazın maceralarını konu ediniyor. 2016’da vizyona giren devamıyla birlikte filmde Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Dave Franco, Morgan Freeman ve Michael Caine’in yanı sıra her biri birer filmde yer alan Lizzy Caplan, Daniel Radcliffe ve Isla Fisher gibi birçok ünlü isim yer aldı.

Now You See Me 3 duyurusu, ikinci film çıktıktan kısa bir süre sonra 2016 yılında yapılsa da, devamında ne yazık ki bir gelişme yaşanmadı. Ardından Crazy Rich Asians yönetmeni Jon M. Chu’nun hâlâ başında olduğu söylendiği 2020’deki haberden bu yana projede pek bir bir güncelleme yapılmadı. Film ayrıca birkaç farklı senaristin elinden geçse de, son taslağı American Hustle ve Top Gun: Maverick’in senaristi Eric Warren Singer hazırladı.

- Reklam -

Now You See Me 3 filmi yönetmeni belli oldu

Şimdi de Deadline’ın haberine göre 2 yıldan daha uzun bir süredir hakkında çok fazla ayrıntı paylaşılmayan üçüncü filmin yönetmeni Ruben Fleischer olarak açıklandı. Bunun yanı sıra Lego: Batman Movie, Pride and Prejudice and Zombies ve yakında gelmesi beklenen Beterböcek 2 filminin de senaristleri arasında yer alan Seth Grahame-Smith’in Fleischer’ın gözetiminde senaryonun bir sonraki taslağını ele alacağı haberi geldi.

Now You See Me 3 Yönetmen, Jesse Eisenberg ve Woody Harrelson ile Yeniden Çalışacak Olmanın Mutluluğunu Paylaştı

Yönetmen duyuru sonrası büyük bir coşkuyla açıklama yaptı:

“Bu dünyada kesinlikle sevdiğim üç şey var… Jesse Eisenberg, Woody Harrelson ve sihir. Bu iki yetenekli oyuncuyla ve Now You See Me filmlerinin diğer inanılmaz kadrosuyla çalışma şansına sahip olmak bir rüya. Bu gerçek. Ben hayat boyu süren bir soygun hayranıyım – hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı gizemler ve çarpıklıklar tarafından çekilmeyi seviyorum. Hırsızlar sihirbaz olduğunda bu daha da doğru, çünkü fırsatlar sonsuzdur. Yeni bir filme ve eğlenceli yeni karakterlere önümüzde taze ve heyecan verici bir yol var. Bu yüzden daha da derinlere inmek için heyecanlıyım.”

- Reklam -

Ruben Fleischer, Zombieland serisinde Jesse Eisenberg ve Woody Harrelson ile birlikte çalıştığından, oyuncularla yeniden bir araya gelmesi güzel bir birliktelik oluşturacak. Her ne kadar ilk Venom filminde çok az da olsa yine de Woody Harrelson karakteri yer alıyordu. Bu nedenle daha önce de birlikte çalışmış isimlerin yeni filmde neler yapabileceğini görmek ilginç olacak.

Now You See Me 3

Henüz geliştirilme aşaması Now You See Me 3 filmde hangi oyuncuların döneceği, yeni hangi isimlerin katılacağı ya da çekim tarihleri gibi bilgiler açıklanmadı.

Now You See Me 3 filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı ve yeni film teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni American Pie Filmi Hazırlıkları Başladı

American Pie Serisine ‘Taze Bir Soluk’ Getirecek Yeni Bir Film Geliyor

Armor Wars film oluyor

Marvel, Dizi Olarak Planladığı “Armor Wars”u Filme Dönüştürme Kararı Aldı