in

“O” (It) Filminin Devamı İçin Çalışmalar Başlıyor

Stephen King’in aynı isimli sevilen romanından uyarlanan ve büyük başarı sağlayan “O” (It) filminin ikinci kısımı için bu yaz çekimler başlayacak.

it o stephen king
- Reklam -
- Reklam -

Stephen King, dünya çapında çok sevilen ve birkaç neslin palyaço korkusunun sebebi olan 1200 sayfalık romanı “O”da bir grup çocuğun başka dünyadan gelen bir yaratıkla mücadeleleri ve olgunluklarında bu yaratığın tekrar başlarına musallat oluşuyla başlarından geçen olaylar anlatılıyor. Roman 1990 yapımlı televizyon uyarlamasından sonra geçen sene de beyaz perdeye uyarlanmış ve 700 milyon dolardan fazla gişesiyle çok büyük bir başarı elde etmişti.

Kitap ve mini-dizide kurgu karakterlerin olgunluk döneminde geçiyor ve hikâyenin çocukluklarında geçen kısmını da flashback’lerle anlatılıyordu. Yönetmen Andy Muschietti filmde bu kurgu şeklini kullanmayıp, açıklamasına göre “İzleyicilerin karakterlere ve aralarındaki ilişkilere daha iyi aşina olup, başlarına geleceklere daha çok ilgi göstermeleri için” ilk filmi tamamen hikâyenin çocuklukta geçen kısmına ayırmış ve ikinci filmde 27 yıl sonraki olgunluk dönemlerini anlatmayı seçmişti.

Bazı flashback sahneleri için dönen çocuk oyuncular ve elbette, Pennywise karakterini canlandıran Bill Skarsgard hariç henüz resmi bir oyuncu açıklamasında bulunulmadı.

- Reklam -
- Reklam -

IT’in devam filmi 6 Eylül 2019’da beyaz perdeye gelecek, o zamana kadar kanalizasyonlara pek yaklaşmazsanız iyi edersiniz!

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

haftanin kitabi 78

Haftanın Kitabı #78 – Kral Arthur’un Sarayında Connecticutlı Bir Yankee

gercekciler icin utopya ust

Daha Verimli ve Adil Bir Toplumu Anlatan “Gerçekçiler İçin Ütopya” Çıktı