in

Çizgi Romandan Uyarlanacak Oblivion Song Filminin Başrolü Jake Gyllenhaal’ın Oldu

Oblivion Song filmi için başrol belli oldu. Jake Gyllenhaal, Robert Kirkman’ın çizgi roman serisinden uyarlanacak yapımın başrolünde yer alacak.

Oblivion Song Jake Gyllenhaal
- Reklam -
- Reklam -

Oblivion Song filmi başrolü belli oldu. Robert Kirkman’ın bilimkurgu çizgi roman serisinden uyarlanacak macerada Jake Gyllenhaal yer alacak. Yıldız oyuncu aynı zamanda filmin yapımcıları arasında da bulunacak.

Nathan Cole adlı karakterin başrolünde olduğu Oblivion Song, karakterin Philadelphia’da 300.000 kişinin boyutlar arası kıyamet cehenneminde kaybolduğu bir bölgeye yaptığı yolculukları takip eden fütüristik bir macerayı konu ediniyor. İlk defa Mart 2018’de yayımlanmaya başlayan, Lorenzo De Felici tarafından çizilen ve Image Comics etiketiyle çıkan çizgi roman serisi için Robert Kirkman, 36. sayısı ile son bulacağı bilgisini vermişti.

The Walking Dead çizgi romanının AMC’de canlı aksiyon dizisine uyarlanması ile küresel çapta bir şöhret edinen Robert Kirkman, farklı projeler ile hayranlarının karşısına çıkmaya devam ediyor. Yazarın en son çizgi roman uyarlaması, Amazon Prime için hazırlanan ve çıktığı gibi büyük bir sıçrama yapan, kısa sürede de 2. ve 3. sezonu için yeşil ışık yakılan animasyon dizisi Invincible olmuştu. Şu anda Kirkman, çizer Chris Samnee ile birlikte yazdığı yeni dizisi Firepower’ın yanı sıra yeni antoloji dizisi Skybound X de dahil olmak üzere, yeni hikâyeler yaratmaya ve yazmaya devam ediyor.

- Reklam -

Jake Gyllenhaal, Oblivion Song Filminde Nathan Cole Karakterini Canlandıracak

Oblivion Song Jake Gyllenhaal film

Şimdi de yeni gelen bir haber ile Oblivion Song film uyarlamasının başrolü ortaya çıktı. New Republic Pictures’dan yapılan açıklamaya göre Jake Gyllenhaal, filmde Nathan Cole karakterine hayat verecek. Ünlü aktör aynı zamanda kurucusu olduğı Nine Stories şirketi ile birlikte, filmin yapımcılarından biri de olacak. Şirket, Oblivion Song’un ileride büyük bir seriye dönüşme potansiyelini görerek hareket ediyor. Robert Kirkman da hem New Republic hem de Nine Stories’in katılımından heyecan duyduğunu belirtti ve filmin tek seferlik bir maceradan çok daha fazlası olacağını düşündüğünü kaydetti.

“New Republic ve Nine Stories’in katılımıyla böyle harika ortaklar bulmaktan daha heyecanlı olamazdık. Her iki şirketin de en üst düzeyde birinci sınıf hikâye anlatımı konusunda muazzam bir itibarı var ve Jake’in bu karaktere beyaz perdede hayat vermesini görmek için sabırsızlanıyoruz. Bu çizgi roman konusunda bizim kadar tutkulu bir ekip kurduğumuz için çok şanslıyız.”

- Reklam -

Şu an için ekibin geri kalanı ve çekim ya da çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmayan Oblivion Song’un çalışmalarının bu yıl sonuna doğru hızlanacağı tahmin ediliyor.

Oblivion Song çizgi romanını okudunuz mu? Sinemaya gelecek olması konusunda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum adresinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sally Rooney Beautiful World, Where Are You

Sally Rooney’nin Henüz Yayımlanmamış Yeni Kitabının Ön Kopyaları Yüzlerce Dolara Satılıyor

Kan Tarlaları: Din ve Şiddetin Tarihi - Karen Armstrong

Tanrı’nın Tarihi’nin Yazarından Din ve Şiddet İlişkisini İnceleyen Kan Tarlaları Kitabı Çıktı