in ,

Ölüler Ordusu’nun Yeni Fragmanı Zombilerin Daha Hızlı ve Daha Akıllı Olduğunu Gösteriyor

Zack Snyder’ın zombi temalı Ölüler Ordusu filminin uzun fragmanı yayınlandı. Yeni Netflix macerası zombi istilasına farklı bir yaklaşım sergiliyor.

Amry of the Dead Ölüler Ordusu incelemesi
- Reklam -
- Reklam -

Yaklaşık üç dakikadan oluşan yeni Ölüler Ordusu fragmanı, Zack Snyder’ın gelişen zombilerine daha yakından bakma fırsatı doğruyor. Yeni Netflix macerası Army of the Dead için ilkine göre daha uzun ve detaylı bir fragman yayınlandı.

Zack Snyder, 17 yıl sonra zombi türü bir macera ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Uzun süredir Zack Snyder’s Justice League ile konuşulan isim, HBO Max’teki başarılı 4 saatlik yapımından sonra şimdi henüz herhangi bir yerde yayınlanmamış yeni filmi ile geliyor.

Army of the Dead, Las Vegas’ta meydana gelen zombi salgınının ardından bir grup paralı askerin karantina bölgesine girerek tarihin en büyük soygunlarından birini gerçekleştirmesini konu ediniyor.

- Reklam -

Dave Bautista filmde eski bir zombi savaş kahramanı olan Scott Ward karakterine hayat veriyor. Evi olarak adlandırdığı kasabada ucuz işlerde çalışarak yaşamını sürdürüyor. Günün birinde kumarhane patronu Bly Tanaka’nın kendisine sunduğu teklife hayır diyemiyor. Hükûmetin 32 saat içinde hükûmet bombalayarak yok edeceği karantina altındaki bir şehre gidip, orada bulunan kasadaki 200 milyon doları alması gerekiyor. Ancak tüm bu süreçte ekibiyle binlerce zombinin arasından geçmesi gerekiyor.

Ward bu teklifi görüşmediği kızı Kate ile barışabileceği umuduyla kabul ediyor ve soygun için uzmanlardan oluşan bir ekip kuruyor. Ekipte Ward’un eski arkadaşı usta tamirci Maria Cruz, zombi öldürme konusunda uzman Vanderohe, helikopter pilotu Marianne Peters, kazanmak için her yola başvuran Mikey Guzman ile en yakın arkadaşı Chambers, kumarhanenin güvenlik şefi Martin, güvenlik görevlisi Burt Cummings’i işe alan Coyote lakaplı çılgın savaşçı ve Alman kasa hırsızı Dieter yer alıyor.

Netflix’in “Hayatta kalan her şeyi alır,” cümlesiyle yayınladığı uzun fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

Ölüler Ordusu Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

Film için yayınlanan yeni uzun fragman, zombilerin gelişmiş bir tür olduğunu ve birbirleriyle iletişim haline geçebildiğini gösteriyor.

Dave Bautista’nın başrolünde yer aldığı filmde kendisine Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Samantha Win, Michael Cassidy, Richard Cetrone ve Garret Dillahunt gibi isimler eşlik ediyor. Senaryosunu hazırlayan isimler arasında Snyder’la birlikte Shay Hatten ve Joby Harold bulunuyor.

Ölüler Ordusu, 21 Mayıs 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Peki ya siz Army of the Dead için yayınlanan uzun fragmanı nasıl buldunuz? Zack Snyder’ın Justice Leauge sonrası yeni filmi nasıl olacak dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Çok janjanlı duruyor. Kaslı abiler, kocaman silahlar, keselim biçelim gibi duruyor. Zombilerin daha akıllı, daha organize vb. olması, bilemiyorum. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Night Flier 2: Stephen King Uyarlaması Gece Katili

Stephen King Uyarlaması The Night Flier’ın Devam Filmi Neden İptal Oldu?

Amanda Gorman şair

23 Yaşındaki Şair Amanda Gorman’ın Yükselişi Sürüyor