in

Ali Atay ile Feyyaz Yiğit’li “Ölümlü Dünya 2” Filminde Çekim Tarihi Belli Oldu

Ölümlü Dünya 2 filmi için sete çıkış tarihi ortaya çıktı. Ali Atay’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı yapım, Disney Plus’ta yayınlanacak.

Ölümlü Dünya 2 Çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

Ölümlü Dünya 2 filmi hakkında yeni detaylar paylaşıldı. İzleyicilerin merakla beklediği yapımın prodüksiyon tarihi belli olurken ilk filmdeki kadronun da aynen korunacağı ifade edildi.

Limonata ve Cinayet Süsü’nün yönetmeni Ali Atay’ın bir kez daha yönetmenlik koltuğuna geçtiği Ölümlü Dünya 2 için geri sayım başladı. Sinema salonlarını pas geçerek Disney Plus’ta yayınlanacak yapımın senaryosu Ali Atay, Ali Demirel ve Aziz Kedi imzalarını taşıyor.

Ölümlü Dünya’nın ilk filmi 2018 yılında beyaz perdedekini yerini almış ve yaklaşık 600 bin kişi tarafından izlenerek yapımcısına 7 milyon TL gişe hasılatı getirmişti. Filmin dijital hakları ise Netflix’e satılmıştı.

- Reklam -

Ölümlü Dünya 2 Çekimleri Başlıyor

Kadrosunda Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol, Meltem Kaptan, Özgür Emre Yıldırım, Mehmet Özgür ve Osman Alkaş gibi isimleri bir araya getiren yapım, aldığı çoğunlukla olumlu eleştirilerle de dikkat çekmişti.

Ölümlü Dünya 2 Filmi için Çekimler Başlıyor

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığı habere göre ilgiyle karşılanan ilk filmin ardından ikinci bölüm için çalışmalar başlamış durumda. Eski oyuncu kadrosunun rollerini yineleyeceği yapımda, çekim tarihi de ortaya çıktı. Altuntaş, yeni film için ekibin 15 Mayıs sonrasında prodüksiyon aşamasına geçeceğini belirtti.

Ahmet Mümtaz Taylan (Gazanfer), Alper Kul (Oktay), Feyyaz Yiğit (Serbest), İrem Sak (Begüm), Sarp Apak (Serhan) ve Doğu Demirkol’un (Zafer) rollerini yineleyeceği macera; yine komedi, suç ve aksiyon türlerinde olacak.

Ölümlü Dünya 2 Çekimleri Disney

- Reklam -

Filmin yapımcılığı ise Çakallarla Dans, Dabbe 6, Kötü Çocuk, Sümela’nın Şifresi: Temel, Maide’nin Altın Günü ve Kardeşim Benim gibi yapımlarda imzası bulunan TAFF Pictures tarafından üstleniliyor.

İlk film, uluslararası bir kiralık suç örgütünün Türkiye’deki işlerini üstlenen ailenin, aynı suç örgütüyle ters düşmesiyle doğan çatışmayı konu almıştı. Devam filminin nasıl bir hikâyeyi takip edeceği ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Ölümlü Dünya 2 Çekimleri Disney Plus

Yeni filmin çıkış tarihi için ise 2023 yılının sonbahar mevsimi işaret edilmişti.

Ölümlü Dünya 2 için sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for EmrecanDogan EmrecanDogan dedi ki:

    15 Mayıs :joy:

    (20 karakter zulümdür.)

  2. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    İlk filmin kalitesine yakın bile olsa şahane film olur. İlk film gerçekten çok iyiydi çünkü.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü Yeniden Vizyona Giriyor

“Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü” 4 Saat 11 Dakikalık Özel Versiyonuyla Yeniden Vizyona Giriyor

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin Oyun Oluyor

Ninja Kaplumbağalar Evreninde Geçen “God of War” Büyüklüğünde Bir Aksiyon RPG Oyunu Geliyor