in ,

Ömür Boyu Ücretsiz Netflix Aboneliği Kazandıran The Old Guard Oyunu

Ömür boyu ücretsiz Netflix aboneliği kazanmak isteyenlere! Netflix, The Old Guard filmi için hazırladığı oyun ile 83 yıllık bedava üyelik hediye edecek.

Ömür Boyu Ücretsiz Netflix Aboneliği - The Old Guard Game
- Reklam -
- Reklam -

Şu an için 180 milyon kullanıcı ile dünyanın en fazla abonesine sahip olan çevrimiçi yayın platformu, The Old Guard için hazırladığı oyunu kazanan kişiye ömür boyu ücretsiz Netflix aboneliği hediye edecek!

10 Temmuz 2020 tarihinde yayınlanan ve başrolünde Charlize Theron’un yer aldığı The Old Guard, özellikle ülkemizde de ilgi görmüş bir yapım. Yıldız oyuncunun filmin giriş bölümünde bulunan baklava sahnesi ve sonraki açıklamaları Türkiye’de gündem olmuş ve hatta Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Theron’u şehre davet etmişti.

* The Old Guard Film İncelemesi için Tıkla!

Belli ki Netflix de filme olan inancıyla farklı bazı projeler peşinde. Platform şimdi de yapımın tanıtımı amacıyla büyük çapta bir dijital oyun turnuvası düzenliyor. 17 Temmuz ve 19 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacak oyun turnuvasında en yüksek skoru alıp birinci olan katılımcı, tam 1000 aylık ücretsiz Netflix aboneliği sahibi olacak. Bu da 83 yıla denk geliyor. Aslında bir insan hayatı söz konusu olduğu için buna kısaca ömür boyu Netflix aboneliği de diyebiliriz.

- Reklam -

Ömür Boyu Ücretsiz Netflix Aboneliği Hediye Eden The Old Guard Oyunu Bugün Erişime Açılıyor

The Old Guard netflix

Netflix’in geçen hafta yayınladığı The Old Guard’da, Charlize Theron Andy adlı oldukça yaşlı bir ölümsüzü canlandırıyor. Tam yaşı belli olmayan Andy, kendisi gibi ölümsüz olan bir grup paralı askere liderlik ediyor. Ekip, genel olarak dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için çalışıyor. Ancak ifşa olan grubun bazı üyeleri kaçırılınca, Andy ve beraberinde gruba yeni katılan bir Amerikan askeri, arkadaşlarını kurtarmak için onların peşinden gidiyor.

Gina Prince-Bythewood’un yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Theron’la birlikte KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli ve Chiwetel Ejiofor gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Peki söz konusu oyuna nasıl ulaşacaksınız? Tarayıcınız üzerinden ücretsiz oynayabileceğiniz oyuna ulaşmak için oldguardgame.com adresine göz atabilirsiniz. Oyunun şu an için henüz aktifleşmediğini de belirtmiş olalım.

Son olarak oyuna ait yayınlanan kısa bir oynanış videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

YouTube video

Peki ya siz oyunu oynamayı düşünüyor musunuz? Ömür boyu ücretsiz Netflix aboneliği fikri ilginizi çekiyor mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Space Force 1. Sezon İncelemesi: Gerçekten Kötü mü?

Kaynak: Android Authority

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The New Mutants Fragmanı

The New Mutants Fragmanı: Son X-Men Filmi Yaklaşıyor

Sabahattin Kudret Aksal’a Armağan

Sabahattin Kudret Aksal’a Armağan: Usta Şair 100 Yaşında Koleksiyonluk Kitap ile Anılıyor