in

Margot Robbie, Once Upon a Time in… Hollywood’un 20 Saatlik Versiyonundan Bahsetti

Margot Robbie, Quentin Tarantino imzalı Once Upon a Time in… Hollywood filminin 20 saatlik alternatif bir versiyonunun olduğunu söyledi.

Once Upon a Time in... Hollywood 20 saatlik versiyon
- Reklam -
- Reklam -

4 saatlik yapısı ile Zack Snyder’s Justice League, film süreleri konusunu yeniden gündeme getirdi. Margot Robbie ise verdiği son demeçte, Justice League’i uzun bulanlara 20 saatlik Once Upon a Time in… Hollywood (Bir Zamanlar… Hollywood’da) filmi ile tanışmalarını önerdi. Görünüşe göre Quentin Tarantino kendisi için alternatif bir versiyon hazırlamış durumda.

Quentin Tarantino kariyeri boyunca filmlerinde sürekli olarak verdiği referanslar ve eklediği sürpriz yumurtalar ile sinemaya olan aşkını anlatmaya çalıştı. Bu duruma ek olarak, filmlerinin daha uzun versiyonları yayınlamaktan ya da bazen sadece hiçbir zaman gerçeklemeyen yeni ve benzersiz çekimlerden bahsetmekten hoşlanıyor gibi görünüyor. Örnek olarak yönetmenin 2003 ve 2004 yıllarında yayınlanan Kill Bill 1 ve 2 maceraları, henüz tam bir film olarak gösterilmemiştir.

Bir yönetmenin, çektiği filmlerinin farklı versiyonlarını yayınlamak istemesi alışılmadık bir durum değil. Yine de bazen bunu engelleyen yasal sorunlar gibi faktörler olabilir. Fakat Tarantino’nun yaptığı iş üzerindeki kontrolü düşünüldüğünde, en popüler filmlerinin farklı versiyonlarının olmaması alışılmadık bir durumdur.

- Reklam -

İşte buna benzer bir bilgi de, Once Upon a Time in… Hollywood filmi ile ilgili geldi. Variety’ye konuşan Margot Robbie, filmin 20 saatlik alternatif bir versiyonu olduğunu söyledi. Oyuncu bu itirafı kendisine yönetilen David Ayer’in 2016 Suicide Squad filminin daha uzun bir kesiti olup olmadığı sorusuna cevap olarak verdi.

Son derece genişletilmiş versiyondan şu şekilde bahsetti.

“Once Upon a Time in…Hollywood filminin 20 saatlik bir versiyonu var… Göremediğiniz o kadar çok muhteşem şey var ki… Ancak elbette milyonlarca sebepten son versiyona giremediler.”

Once Upon a Time in… Hollywood İleride 4 Saatlik Versiyona Kavuşacak

Once Upon a Time in... Hollywood

- Reklam -

Robbie, bu versiyonun neden olamayacağı konusunda “milyonlarca neden” var diyebilir, ancak Tarantino hayranlarının bunu umursama olasılığı düşüktür. 20 saatlik bir Tarantino filmi kadar muhteşem bir şeyden söz etmek bile, tam da nasıl bir şey olacağı konusunda yıllarca süren spekülasyonları başlatmak için yeterli.

Hayranların bildiği üzere Bir Zamanlar… Hollywood’da, diğer Tarantino filmlerine pek benzemiyor. Çünkü film yapımcısının ticari marka şiddetinden kaçınıyor ve bunun yerine daha çok kişisel ilişkilere odaklanıyor. Bununla birlikte, film Amerikan tarihinde özellikle büyüleyici bir zamanda geçiyor, yani odaklanılması gereken pek çok konu ve konu var.

Birçok dalda ödüle aday gösterilen ve oyuncularından Brad Pitt’e En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ını kazandıran yapımın ileride dört saatlik bir versiyonu da gelecek. Ancak Tarantino bu duyuruyu yapalı bir yıldan uzun bir süre geçti ve hayranlar hâlen bu versiyonu bekliyorlar.

Peki ya sizler bu tarz versiyonlar konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eğer Buz Kırılmasaydı - Wendy J. Fox

Wendy J. Fox, “Eğer Buz Kırılmasaydı” ile İlk Defa Türkçede

Game of Thrones dizisi iptal

HBO’nun Vazgeçtiği Game of Thrones Dizisi Hakkında: “Gurur Duyulası Bir İş Olacaktı”