in , ,

One Piece Film: Red Fragmanı – Shanks Geri Dönüyor

One Piece Film: Red fragmanı paylaşıldı. Sevilen manga ve anime serisinin Code Geass’ın yaratıcısı tarafından yönetilen yeni filmi, Shanks’ın dönüşünü de gösterecek.

One Piece Film: Red fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

One Piece Film: Red fragmanı paylaşıldı. Anime ve mangası 1000. bölümü geçmiş olan popüler seri, yeni bir uzun metrajlı filmi için hazırlıklara başladı. Dizide önemli bir karakter olsa da pek fazla ön plana çıkmayan Shanks, yeni yapımın en önemli yüzü olacak.

Shanks, şüphesiz One Piece’in en önemli karakterlerinden biri oldu. Sonuçta bu hikâyeyi başlamasını sağlayan Korsan Kral Gold Roger’ın eski bir ekip arkadaşı, tüm dünyadaki en güçlü korsanlar olan Dört İmparatordan biri ve en önemlisi de Monkey D. Luffy’ye korsan olması için ilham veren adamdı. Hatta bunun için ona imzalı hasır şapkasını verdi. Tüm bunlara rağmen One Piece’in yayında olduğu yirmi yıllık süreç zarfında Shanks aslında macerada nadiren aktif bir rol oynadı. Yıllar boyunca birkaç kez ortaya çıkması çoğunlukla gelecekteki olayları oluşturmak ve yardım etmek için kullanıldı. Neyse ki One Piece Film: Red’in Shanks’ı başrole koyması sayesinde tüm bunlar yakında değişecek.

Toei Animation, yeni bir One Piece filminin yolda olduğunu duyurdu. Resmi YouTube kanalı üzerinden yayınladığı 40 saniyelik bir fragman ile de ilk izlenimi sundu. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

- Reklam -

One Piece Film: Red Fragmanı | İZLE

YouTube video

Fragmanda boş bir müzik kağıdı notasından çıkarak tanınmayan bir kadın karakterin kroki çizimi gözüküyor. Arka plandaki ses ise “Sesi sonsuz mutluluk mu getirecek, yoksa sonsuz hapis mi?” anlamına gelen bir cümle kuruyor. Fragman başka bir eskizle sona eriyor, ancak bu, hayranların daha fazlasını görmek için can attığı bir karakter: Shanks.

Shanks’ın mangada görünmesinden bu yana üç yıldan fazla bir süre geçti. Son olarak Haziran 2018’de 907. bölüm olan “The Empty Throne”da (Boş Taht) görüldü. Animede ise bu kısım 887. bölüm olan “An Explosive Situation – Two Emperors Going After Luffy”ye denk geldi. Ancak şu an için manga 1033. sayıya, anime ise 1001. bölüme ulaştı. Bu nedenle son derece etkili bir karakterin geri dönüşü, Hasır Şapka Korsanları hayranlarını oldukça heyecanlandıracak gibi gözüküyor.

- Reklam -

One Piece Film: Red, ilk olarak 6 Ağustos 2022’de Japonya’da vizyona girecek. Yapımın My Hero Academia: World Heroes’ Mission gibi ülkemiz sinemalarında da gösterime girip girmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

One Piece Film: Red animesinin ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Netflix için live action dizisi de hazırlanan yapımın uzun metrajlı filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Her ne kadar non-canon olacak olsa da heyecanlıyım. Tabii bazı çekingelerim de yok değil manga için. Şanks’ı offpanelde hiç edip hikayesini filmde işlemek gibi bir trollük yaparlar mı yaparlar. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ant-Man and The Wasp: Quantumania

Ant-Man 3 Yönetmeni “Quantumania”nın Çekimlerinin Tamamlandığını Duyurdu

House of Gucci malikanesi

House of Gucci Filmindeki Malikâne Bir Geceliğine Konaklamaya Açılıyor