in , ,

One-Punch Man Film Uyarlaması Justin Lin’e Emanet

One-Punch Man film uyarlamasında yönetmen belli oldu. Live-action formatında gerçekleştirilecek adaptasyonun başına Justin Lin getirildi.

One Punch Man Film Uyarlamasını Justin Lin Yönetecek
- Reklam -
- Reklam -

One Punch Man film uyarlamasında hazırlıklar devam ediyor. Popüler anime ve manga serisinin live-action uyarlamasının başına son olarak Hızlı ve Öfkeli 10 filminin yönetmenliğinden ayrılan Justin Lin getirildi.

One-Punch Man, ilk olarak 2009 yılında Japon sanatçı ONE tarafından bir internet çizgi romanı olarak yayınlandı. Elde ettiği başarı ile 2012 yılında fiziksel olarak manga şeklinde raflardaki yerini aldı. Manga halinde paylaşılması ardından kısa sürede Japonya’da popüler oldu ve dünyaya yayıldı. İngilizce baskısı ise 2015 yılında yayınlandı ve birinci ile ikinci cildi New York Times En Çok Satan Mangalar listesine girdi. Aynı zamanda Eisner ve Harvey Ödülü adaylığı da kazandı.

2015 yılında animeye de uyarlanan yapım, böylece çok daha fazla bir hayran kitlesine ulaştı. Animenin ilk sezonuna göre daha düşük tempolu olan 2. sezonu ise 2019 yılında gösterime girdi. Hayranlar şimdilerde dizinin 3. sezonunu bekliyorlar.

- Reklam -

Seri, tek bir yumrukla herhangi bir düşmanı yenebilecek kadar güçlü bir süper kahraman olan Saitama’nın yaşadığı maceraları konu ediniyor. Kötülüğe karşı verdiği mücadelede rakipsiz düşmanları yenmek sıkıcı hale geldiği için değerli bir rakip arıyor. Serinin sevilen bir diğer yönü ise bünyesinde tanıdık birçok anime ve mangaya göndermede bulunması. Anime dizisi dışında bir video oyun uyarlaması yapılan One-Puch Man şimdi de kendi live-action filmine kavuşuyor.

One Punch Man Film Uyarlaması Oyuncuları Henüz Açıklanmadı

One Punch Man Film Uyarlamasını Justin Lin Yönetecek

Deadline’ın haberine göre yönettiği aksiyon filmleriyle tanınan Justin Lin, Sony Pictures tarafından One-Punch Man’i yönetmesi için görevlendirildi. Canlı aksiyon uyarlamasının senaryosunu ise Venom yazarları Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner hazırlıyor. Hedef, yıl sonundan önce prodüksiyona başlamak. Serinin film uyarlamasının yapılacağı haberi ilk olarak Nisan 2020’de paylaşılmıştı. Haliyle stüdyo işleri biraz hızlandırmak istiyor.

- Reklam -

Lin, son olarak milyar dolarlık seri Hızlı ve Öfkeli’nin onuncu filmi olacak Fast X’i yönetmeye hazırlanıyordu. Ancak yaratıcı farklılıklar nedeniyle prodüksiyon başladıktan sadece bir hafta sonra projeden ayrıldı.

Lin’in aksiyon filmleri yönetme konusunda yeterli deneyimi olduğundan, One-Punch Man’in başına geçmesi de aksiyon arayan manga hayranlarını mutlu edecektir. Çekimlerine yıl sonunda başlanması beklenen filmle ilgili olarak oyuncu kadrosu konusunda henüz bir bilgi paylaşılmış değil. Ayrıca çıkış tarihi konusunda da şimdilik bir bilgi bulunmuyor. Yine de 2024 yılının ikinci yarısından önce sinema salonlarına gelmesi beklenmiyor.

One-Punch Man’in canlı oyuncularla bir sinema uyarlamasına kavuşacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce manga ve animenin tadını verebilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    OPM film uyarlaması? Bilemiyorum. İzlerim ama…

  2. Avatar for Mhenvy Mhenvy dedi ki:

    İlk sezonu gibi Animesini devam ettirseler Çok güzel olurdu

  3. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:
    1. Sezon çıkaracaklarına boş boş işlerle uğraşıyorlar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

nazilerin el koydugu tablo iade

101 Yaşındaki Kadın, Nazilerin El Koyduğu Tablosunu Yıllar Sonra Geri Almayı Başardı

Hannah Gold Röportajı

Hannah Gold: “Bu Kusurlu Dünyada Çocukları Duygularını Keşfetmeleri için Özgür Bırakmalıyız”