in

Christopher Nolan’ın Yeni Filmi “Oppenheimer”da Çekimler Başladı: İşte İlk Bakış Görseli

Oppenheimer çekimleri başladı. Yeni Christopher Nolan filmi prodüksiyon aşamasına geçerken Cillian Murphy’li ilk bakış fotoğrafı da yayınlandı.

Oppenheimer çekimleri yeni christopher nolan filmi
- Reklam -
- Reklam -

Oppenheimer çekimleri başladı. Yeni Christopher Nolan filmi prodüksiyon aşamasına geçti. Yapımın başrolü Cillian Murphy’den ilk fotoğraf da paylaşıldı. Öte yandan filmin kadrosuna Kenneth Branagh da dahil oldu.

Christopher Nolan uzun zamandır merakla beklenen yeni filminde çekimlere başladı. Filmin yıldızla geçidini andıran oyuncu kadrosuna katılan son isim ise Belfast ile Oscar adaylığı alan Kenneth Branagh oldu. Nolan ile Branagh daha önce ünlü yönetmenin Dunkirk ve Tenet yapımlarında birlikte çalışma fırsatı bulmuşlardı. Kenneth Branagh son olarak izleyicilerin karşısına Agatha Christie uyarlaması Death on the Nile ile çıkmıştı.

Universal Pictures ve Syncopy geçen salı günü filmin ana çekimlerinin başladığını duyurdu. Bununla birlikte atom bombasının mucidi J. Robert Oppenheimer’ı canlandıracak Cillian Murphy’den de bir ilk bakış fotoğrafı yayınlandı.

- Reklam -

Oppenheimer yeni christopher nolan filmi cillian murphy

Siyah beyaz tasarlanmış fotoğrafta Murphy, sigara içerken görüntüleniyor. Byografik bir dramanın yolda olduğunu düşünürsek Oppenheimer’ın boğaz kanserinden muzdarip oluşu, isabetli bir “ilk bakış” tercihini gözler önüne seriyor.

Yeni Christopher Nolan Filmi Oppenheimer 2023 Yılında Vizyona Girecek

İzleyiciyi Tenet sonrası bir kez daha II. Dünya Savaşı günlerine götürmeye hazırlanan Nolan, bu defa atom bombasının mucidi J. Robert Oppenheimer’ın hayatına odaklanıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda Cillian Murphy ile birlikte yer alan bazı isimler şu şekilde: Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek ve Benny Safdie.

Senaryosu da Nolan tarafından kaleme alınan filmin yapımcılığını Emma Thomas, Atlas Entertainment’tan Charles Roven ve Christopher Nolan üstleniyor. Filmin çekimleri New Mexico, California ve New Jersey dahil olmak üzere pek çok ABD bölgesinde gerçekleştirilecek.

- Reklam -

Kenneth Branagh Oppenheimer

Warner Bros. ile yaşadığı sorunun ardından yeni bir stüdyo arayışına çıkan Nolan, Universal Pictures ile anlaşmıştı. Universal filmi ayrıcalıklı bir şekilde vizyona sokacağını ve en az 90 gün salonlarda tutacağının garantisini vermişti. Yapımın açıklanan ilk bütçesi ise 100 milyon doları buluyor.

Film J. Sherwin’in Pulitzer ödüllü American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer kitabından perdeye taşınacak.

Oppenheimer filmi 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona girecek.

Siz ilk bakış görselini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Özür Dileriz - Lee Ki-Ho

Çağdaş Güney Kore Edebiyatının Güçlü Sesi Lee Ki-Ho “Özür Dileriz” ile İlk Defa Türkçede

arthur 25 sezon final

Arthur’un 25 Yıl Süren Macerası Sona Erdi: Ünlü Çizgi Dizi Ekranlara Veda Etti