in ,

Christopher Nolan’ın “Oppenheimer” Filminden Yeni Fragman: İşte İlk Nükleer Bombanın Yaratıcısı

Oppenheimer filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Christopher Nolan’ın merakla beklenen projesi, atom bombasının mucidine odaklanıyor.

Oppenheimer Yeni Fragman Christopher Nolan
- Reklam -
- Reklam -

Oppenheimer filminden ilk uzun fragman paylaşıldı. Christopher Nolan’ın Tenet’ın ardından çektiği yeni yapım için geri sayım resmi olarak başlamış durumda.

Cillian Murphy başrolünde yer aldığı sinema filmi, Christopher Nolan’ın Warner Bros. ile anlaşmazlığa düştükten sonra stüdyo değiştirerek çektiği ilk film. Nolan, sıradaki projesinde Universal Pictures ile çalışacak.

Nükleer fizikçi ve atom bombasının babası J. Robert Oppenheimer, kitle imha silahının ilk patlamasına şahitlik ederken, “Şimdi ölüm oldum, dünyaların yok edicisiyim,” ifadesini kullanmıştı. Oppenheimer’ın hikâyesi Christopher Nolan ile beyaz perdeye taşınıyor.

- Reklam -

Tanıtımlarına geçen temmuz ayında başlanan yapımın başrolünü, Nolan ile daha önce The Dark Knight üçlemesi, Dunkirk ve Inception’da da çalışmış olan Cillian Murphy üstleniyor.

Oppenheimer Yeni Fragmanı Görücüye Çıktı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Film, Kai Bird ve Martin J. Sherwin tarafından yazılan ve nükleer bombanın yaratılması etrafındaki çatışmayı ve siyaseti araştıran Pulitzer Ödüllü American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer kitabından perdeye adapte ediliyor.

Filmden kısa kısa kesitler ve CGI efekti kullanmadan oluşturulan atom bombası patlamasını da tanıtan fragman; yapımın atmosferine ve Oppenheimer’ın karakterine uzaktan bir bakış atılmasına yardımcı oluyor.

Oppenheimer Yeni Christopher Nolan Filmi İlk Bakış

Nolan, yeni filminde kâğıt üzerinde bir araya getirilmiş en büyük oyuncu ekiplerinden birisiyle çalışıyor. Cillian Murphy’ye eşi Kitty rolünde Emily Blunt eşlik ediyor. Murphy ve Blunt dışında, filmde bulunan oyunculardan bazıları şu şekilde:

- Reklam -

Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh, Gary Oldman, Robert Downey Jr., Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid, Matthew Modine, Alden Ehrenreich, David Krumholtz, Michael Angarano ve Matthias Schweighöfer.

Nolan, filmden ilk görsellerin yayımlandığı Total Film’e verdiği demeçte, yapımın “üstlendiği en zorlu projelerden birisi” olduğunu kaydetmişti.

Oppenheimer Yeni Fragman Christopher Nolan

Nolan’ın yeni filmi, Greta Gerwig’in Barbie’si ile aynı gün vizyona girecek. Birbirine oldukça zıt olan yapımların gişede nasıl bir performans vereceği de merakla bekleniyor.

Oppenheimer filmi 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Sizin filmden beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden daha sıkı takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ncuti Gatwa Doctor Who 14. Doktor kostümü

Yeni Doctor Who Başrolü Ncuti Gatwa’nın 15. Doktor Kostümüne İlk Bakış

Avatar: The Way of Water Gişe Rakamları

Avatar 2 Hafta Sonu Açılış Rakamlarında Doctor Strange 2’nin Gerisinde Kaldı