in

Robert Downey Jr. ve Matt Damon, Christopher Nolan’ın Yeni Filmine Katıldı

Oppenheimer filminde kadro genişliyor. Christopher Nolan’ın yeni yapımına katılan yeni isimler Robert Downey Jr. ve Matt Damon oldu.

Oppenheimer: Robert Downey Jr. ve Matt Damon oyuncu kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Oppenheimer filmi için oyuncu kadrosu netleşiyor. Christopher Nolan’ın atom bombasının mucidine odaklanan yeni yapımında Robert Downey Jr. ve Matt Damon ikilisi de ekibe dahil olan isimler arasına katıldı.

Christopher Nolan yeni projesi için oyuncu seçimlerine devam ediyor. Başrolünde, daha evvel Nolan ile Inception ve Dunkirk filmlerinde çalışma fırsatı bulan Cillian Murphy’nin yer aldığı yapım hakkında yeni detaylar uzun süredir merakla bekleniyordu.

Murphy’nin filmde atom bombasını icat eden bilim insanı J. Robert Oppenheimer’ı canlandıracağı biliniyor. Kadrodaki bir diğer isim olan Emily Blunt ise filmde Oppenheimer’ın karısı Katherine Oppenheimer rolünde yer alıyor.

- Reklam -

Oppenheimer Oyuncu Kadrosu Genişliyor: İki Dev İsim Ekibe Katıldı

Şimdi ise Cillian Murphy ve Emily Blunt’a ek olarak oyuncu kadrosuna iki yeni isim katıldı: Robert Downey Jr. ve Matt Damon.

Robert Downey Jr. bir süredir Marvel Sinematik Evreni’ndeki Tony Stark rolüyle karşımıza çıkıyordu. Downey ayrıca, Sherlock Holmes ve The Judge filmleriyle de tanınıyor.

Oppenheimer: Robert Downey Jr. ve Matt Damon oyuncu kadrosu

İzleyicinin karşısına son olarak Ridley Scott’ın The Last Duel filminde çıkan Matt Damon ise daha önce Good Will Hunting, The Martian, The Departed ve The Talented Mr. Ripley ile tanınıyordu. Damon ayrıca Good Will Hunting ile Oscar’a da layık görülmüştü.

İkilinin şu an için hangi karakterleri canlandıracağı ise netlik kazanmış değil.

İlhamını J. Sherwin’in Pulitzer Ödüllü American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer kitabından alacak filmin çekimleri 2022 yılı içerisinde gerçekleştirilecek.

- Reklam -

Yapım, atom bombasının icat edilmesinde kilit rol oynayan ve sonrasında bundan büyük pişmanlık duyan Oppenheimer’ın hayat öyküsünü konu alacak.

Christopher Nolan’ın Yeni Filminde Hangi Stüdyo ile Çalışacağı Merak Konusu Olmuştu

Koronavirüs pandemisi nedeniyle Warner Bros.’un yapımlarını HBO Max’te de gösterme kararı, Nolan’ın pek hoşuna gitmemişti. Yaşanan anlaşmazlıklardan sonra Nolan yıllardır çalıştığı stüdyo ile anlaşmasını sonlandırmıştı.

Oppenheimer: Yeni Christopher Nolan Filmi Cillian Murphy

Usta yönetmenin sıradaki evinin neresi olacağı ise uzun süre tartışma konusu olmuştu. Netflix, Nolan için hiçbir fedakarlıktan çekinmeyeceklerini söylemişti. Ancak Nolan’ın tercihi Universal Pictures’tan yana kullandı.

Oppenheimer filmi herhangi bir gecikme almazsa 21 Temmuz 2023 tarihinde sinemalara gelecek ve en az 90 gün vizyonda kalacak.

Siz yeni oyuncu tercihleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kayak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

netflix games mobil oyun

Netflix Games Hizmete Başladı: Dijital Yayın Devi Artık Mobil Oyun Dünyasında

senaryosu yapay zeka tarafından yazılan film mr. puzzles

Yapay Zekâ Tarafından Yazılan Korku Filmi Yayında: Netflix’ten Bir İlk Daha