in

Nolan’ın “Oppenheimer” Filminden Yeni Görseller: İşte Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr. ve Dahası

Oppenheimer filminden karakterleri tanıtan yeni görseller paylaşıldı. Christopher Nolan’ın yeni filmi, atom bombasının mucidini konu alıyor.

Oppenheimer Filmi Yeni Foto
- Reklam -
- Reklam -

Oppenheimer filmi için yeni fotoğraflar paylaşıldı. Christopher Nolan’ın Warner Bros.’tan ayrıldıktan sonra yönetmenliğini üstlendiği ilk yapımda geri sayım sürüyor.

Universal Pictures çatısı altında geliştirilen yeni Christopher Nolan filminin tanıtım faaliyetleri erken başladı. İlk afişini ve ilk kısa tanıtım filmini geçen temmuzda paylaşan yapımdan yeni görseller geldi.

Christopher Nolan’ın atom bombasının bilimi ve politikasını temel alan filmi Oppenheimer, önümüzdeki yaz vizyona girecek. Birleşik Krallık’ta yayımlanan sinema dergisi Total Film; yayın tarihinden mevsimler önce filme dair detaylı görüntüleri gün yüzüne çıkardı.

- Reklam -

Oppenheimer Yeni Christopher Nolan Filmi İlk Bakış

Cillian Murphy’nin II. Dünya Savaşı’nın kaderini değiştiren atom bombasının ardındaki teorik fizikçi J. Robert Oppenheimer’ı canlandırdığı filmden yeni kareler dergi sayfalarında yer aldı.

Oppenheimer Filmi, Oyuncu Kadrosu ile Dikkat Çekiyor

Cillian Murphy’nin The Dark Knight üçlemesi, Dunkirk ve Inception’dan sonra beşinci defa Nolan ile buluşacağı yapım, güçlü oyuncu kadrosuyla da adından söz ettiriyor.

Yapımda Emily Blunt, Oppenheimer’ı eşi Kitty’ye hayat verirken oyuncu kadrosunda Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh, Gary Oldman ve Robert Downey Jr. gibi yıldız isimler de bulunuyor.

Oppenheimer Filmi Yeni Christopher Nolan

Film; Kai Bird ve Martin J. Sherwin tarafından kaleme alınan Pulitzer Ödüllü American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer kitabından uyarlanıyor. Nolan hem senaryoyu filme uyarlıyor hem de filmin yapımcılığını üstleniyor.

Nolan Yeni Film

Yapımın başrolü Murphy, daha önce verdiği bir demeçte şöyle konuşmuştu:

- Reklam -

“Filme çok fazla okuyarak hazırlandım. Adamın kendisi ve atom bombasını icat etmenin bireye neler yaptığıyla ilgileniyorum. Onu tam olarak anlayabilecek entelektüel yeteneğe sahip değilim ama bu çelişkili karakter tam anlamıyla büyüleyici.”

Yeni Christopher Nolan Yapımı

IMAX formatında ve kısmen siyah beyaz çekilen yapımda; görüntü yönetimi Nolan’ın daha önce Interstellar, Dunkirk ve Tenet gibi uzun metrajlı filmlerde birlikte çalıştığı Hoyte van Hoytema imzasını taşıyor.

Oppenheimer filmi 21 Temmuz 2023 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Oppenheimer Yeni Christopher Nolan Filmi

Oppenheimer

Duyuru Fragmanı

YouTube video

Sizin yeni Christopher Nolan filmi için beklentiniz neler? Görüşlerinizi ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google Haberler üzerinden de daha sıkı takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for TheNameless TheNameless dedi ki:

    Sabırsızlıkla beklediğim bir film. Nolan imzası taşıması da büyüyü derinleştiriyor. Oyuncu kadrosu da çok iyi. Beklemekten başka çare yok…

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Tarihi bir gerçekliği anlatmasından, iyi bir yönetmen tarafından yapılmış olmasından, oyuncu kadrosunun kalitesinden dolayı ilgimi çekiyor. Belki bazı film severlere fantastik-bilim kurgu gibi bir kategoride olmaması nedeniyle sıkıcıymış gibi gelebilir, ama ben bu tarz filmleri de sevdiğim için merak ettiğim bir film :slightly_smiling_face:

  3. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Oyuncu kadrosu çok güzel. Umarım Tenet vasatlığından sonra ilaç gibi bir film atar üzerimize Nolan.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Şahsiyet 2. sezon ile geri dönüyor Disney Plus Türkiye

Haluk Bilginer’li “Şahsiyet” Yeni Sezonuyla Geri Dönüyor: Disney+ Türkiye Dizinin Haklarını Satın Aldı

Pirinç Şişe - F. Anstey | Haftanın Kitabı #250

Pirinç Şişe – F. Anstey | Haftanın Kitabı #250