in ,

Korku Yapımı Orphan’ın Öncesini Konu Alan “First Kill” Filminden İlk Fragman

Orphan: First Kill fragmanı yayınlandı. 2009 tarihli Evdeki Düşman filminin öncesini konu alan yeni korku yapımı ufukta gözüktü.

Orphan: First Kill fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Orphan: First Kill fragmanı görücüye çıktı. 2009 yılında beyaz perdeye gelen Evdeki Düşman’ın öncesini konu alacak yapımda Isabelle Fuhrman, bir kez daha Esther karakterine hayat veriyor.

Korku, gerilim ve gizem türlerini harmanlayan Orphan, 2009 yılında Evdeki Düşman adıyla sinema salonlarındaki yerini almıştı. Ve şimdi 13 yıl sonrasında bir devam macerasına kavuşuyor. Film, House of Wax ve The Shallows yönetmeni Jaume Collet-Serra tarafından yönetilen maceranın bir öncülü olarak gelecek. Orijinal filmde Isabelle Fuhrman, Kate ve John Coleman (Vera Farmiga ve Peter Sarsgaard) tarafından evlat edinilen ve cinayete eğimli genç bir kız olan Esther’ı canlandırmıştı. Daha sonra Esther’in aslında dokuz yaşında olmadığı, hipopituitarizm olarak bilinen tıbbi bir durumu olan ve onu genç bir kız gibi gösteren Leena Klammer adında 33 yaşında bir kadın olduğu ortaya çıkmıştı. Orphan’ın gerçek kimliği o sırada birçok izleyiciyi şok etti ve film, 20 milyon dolarlık çekim bütçesini neredeyse dört katına çıkararak önemli bir gişe başarısı elde etti.

2020 yılının sonlarına doğru filmin öncesini anlatacak Orphan: First Kill duyuruldu. Sonunda beklenen an geldi ve aradan geçen on yıldan fazla bir süre sonrasında Orphan: First Kill, 18 Ağustos 2022’de belli sinema salonlarında ve aynı anda dijitalde de Paramount+ üzerinden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. The Boy serisiyle tanınan William Brent Bell tarafından yönetilen film, Leena Klammer’ın Esther’in kişiliğini üstlenmesini izleyecek. Isabelle Fuhrman dışında filmin kadrosunda Julia Stiles, Rossif Sutherland, Matthew Finlan, Morgan Giraudet, Hiro Kanagawa, Jade Michael ve Samantha Walkes gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Sonunda Paramount, Orphan: First Kill’in resmi fragmanını yayınladı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Orphan: First Kill Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

“The Glory of Love” şarkısının küçük bir yorumu eşliğinde yayınlanan resmi fragman, bir çiftin kızlarını dört yıl önce kaybolduktan sonra bulmasını ve onun eskisi gibi Esther olmadığını öğrenmesini gösteriyor. Annesinin şüpheleri artmaya başladıkça Esther da yavaş yavaş kötü tarafını daha fazla ortaya çıkarıyor.

- Reklam -

Yeni fragman, Esther’ın geri dönüşünün filmde nasıl gözükeceğine dair ilk uzun bakışı sunuyor. CGI kullanılmadan karakteri genç gösterebilen film yapımcıları, oldukça iyi bir iş çıkartmış gibi görünüyor. Fragmanda Esther’ın yer aldığı neredeyse her sahne, onu Fuhrman’ın orijinal Orphan’daki hali gibi gösteriyor.

Sizler Orphan’ın öncül filmi için yayınlanan resmi fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

6 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Öncesini konu alıyor ama kızı dondurmadılarsa kız büyüdü. O işin nasıl üstesinden geldiler acaba.

  2. Avatar for BerkayBing BerkayBing dedi ki:

    Orphan severek izlediğim yapımlardan birisi olmuştu. Bu filmi de bekliyorum ama insan “gerek var mıydı?” diye soruyor yinede. :sweat_smile:

  3. Avatar for ktekil ktekil dedi ki:

    2009 yapımı Orphan filminin bir afişi vardır ki, bu kadar ürkütücü bir afiş görmedim!

    Eğer ıssız bir yerde karşınıza böyle bir surat çıkarsa, arkanıza bile bakmadan KAÇIN!.. Hatta, kalabalık bir yerde çıkarsa da kaçın!.. Canınızı sokakta bulmadıysanız tabii…

  4. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    25 yaşındaymış ama 1.60 boyu var ve zayıf yani minyon.Bir şekilde yedirmişlerdir bence.

  5. Avatar for BerkayBing BerkayBing dedi ki:

    Çocukken dvd dükkanına gittiğim her seferinde bana bakıyormuş gibi ürpertiyordu bu görsel beni. O geldi aklıma şimdi. :joy:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

1 cevap daha var.

The Rings of Power Dizisinden Yeni Fragman

Amazon’un Yüzüklerin Efendisi Dizisi “The Rings of Power”dan Merakla Beklenen İkinci Fragman Geldi

The Handmaid's Tale 5. sezon tanıtım fragmanı

Distopya Türündeki “The Handmaid’s Tale”ın 5. Sezonundan İlk Fragman