in

Örümcek Evreni’ne Başrolleri Kadınlara Ait Yeni Bir Film Geliyor

Örümcek Evreni’ne ana karakterlerinin tamamı kadınlardan oluşan bir film geliyor! Spider-Gwen sevenler burada mı?

spider gwen
- Reklam -
- Reklam -

Sony, Spider-Man filmlerine bir yenisini daha ekliyor. ComicBook’un haberine göre Spider-Gwen’i ve Örümcek Evreni’nin diğer kadın kahramanlarını bolca göreceğimiz film, live-action bir formatla sinema ekranlarında bizlerle olacak.

Bildiğiniz gibi Spider-Man: Into the Spider-Verse 14 Aralık‘ta bizlerle olacak. Sony ikinci animasyon için onayı verdi bile. Ancak şirket bununla da kalmıyor; tamamen kadınlardan oluşacak bir yan filmin de yapım aşamasına başlayarak hayranları sevindirmeyi başarıyor.

Spider-Gwen Örümcek Evreni’nin açık ara en iyi karakterlerinden biri. Sony bu proje ile Venom‘ın sinemadaki popülerliğine tepkisiz kalamamış gibi görünüyor. Film çoğu kişiyi tatmin etmemiş olsa da gişe anlamında rekora imza atmış, Marvel sinematik evreninin dışındaki işlerin de popüler olabileceğini göstermişti. Şimdiyse sırada Spider Gwen var! Filmde Silk, Madame Web ve nice karakteri göreceğimizi düşünüyoruz. Örümcek Evreni şu anda Miles Morales ve Peter Parker üstüne yoğunlaşmış durumda. Spider Gwen bundan nasıl pay alacak şimdilik bilemiyoruz.

- Reklam -

Yeni yapımı Voltron, Batman: Year One ve Superman/Batman: Apocalypse gibi animasyonlarda kendini kanıtlamış Lauren Montgomery yönetirken senaryosunu Bek Smith yazacak. THQ Montgomery ise filmin yapımcılığını üstlenecek gibi görünüyor. Doğal olarak henüz bir çıkış tarihi verilmiş değil. Ancak 14 Aralık’ta çıkacak Spider-Man: Into the Spider-Verse animasyonuna seyircinin vereceği tepki işleri hızlandırabilir.

- Reklam -

Yeni bilgiler geldiğinde sizlerle olacağız!

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Marvel evreni kadın karakterlere çevirmek istiyor sanırım. C.Marvel ile buna başladı zaten. Thor Stark ve Cap başta olmak üzere Hulk’a(She Hulk) kadar kadın karakterlere dönüyor. Sebebi ne anlamış değilim. Zaten anlamsız şekilde bir çok karakterini siyahi versiyonunu yaptı. Örümcek evreninde de aynı şeyi yapıyor. Bakalım nasıl olacak, sonucu bekleyelim.

  2. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    Aslında bu adamlar ilk Venom’u çekmek yerine spider-gwen’i çekselerdi keşke ama hafiften Peter Parker özellikleri katarak. Çünkü örümcek adamı kullanamayacaklar evrenlerinde. Venomu çekerken de önce Gwen’e yapışır venom ardından filmdeki haline dönerdi ve daha oturaklı bir senaryo olurdu. Muhtemelen Senaryo yazmak zor iş ama koskoca Sony’deki adamlar senaryo okuyunca hangisinin saçma, hangisinin iyi olduğunu anlamalı bence. Gerçi filmin berbat olduğunun farkında olsalar da gişeye ve kazandığı paraya bakar adam. Seyirci keşke kaliteli filme para verse. Tom Hardy var gidem slaym şov izleyem demese.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cowboy Bebop - netflix

Netflix’in Bir Sonraki Live Action Hedefi Belli Oldu: Cowboy Bebop

lejyon ust

Lejyon: Bin Ben Var Benden İçeri