in ,

Oscar Isaac, Metal Gear Solid Filminde Solid Snake’i Canlandıracak

Oscar Isaac, Metal Gear Solid filminde Solid Snake karakterine hayat verecek. Popüler oyunun film uyarlaması Sony tarafından hazırlanıyor.

Oscar Isaac Metal Gear Solid filmi
- Reklam -

Oscar Isaac, Metal Gear Solid filmi uyarlamasında başrol oldu. Oyuncu, Sony’nin uzun zamandır beklenen popüler oyun uyarlamasında başroldeki Solid Snake karakterine hayat verecek.

Konami’nin en sevilen popüler video oyun serisi Metal Gear Solid’in film uyarlaması yıllardır çeşitli yapım öncesi belirsizlik safhalarındaydı. Yapımın senaryosu Derek Connolly tarafından yazılırken, yönetmenliğini ise Jordan Vogt-Roberts üstleniyor. Filmin şu an için yapım programı açıklanmadı ancak oyuncu kadrosu konusunda gelen haberler, somut olarak ilerlediğinin iyi bir işareti olabilir.

90’lı yıllardan bu yana Metal Gear Solid, video oyun endüstrisinin önde gelen serilerinden biri olarak gösteriliyor. Ünlü geliştirici Hideo Kojima tarafından yaratılan seri, Metal Gears adı verilen bir dizi yürüyen savaş tankına ve tehdit ettikleri nükleer Armageddon’a karşı ömür boyu süren savaşında süper casus asker Solid Snake’i konu alıyor. Dizinin konusu da nispeten Tom Clancy tarzı bir askeri gerilim filmi olarak başlamıştı ancak daha sonrasında senaryo farklı haller almaya başladı.

- Reklam -

Oscar Isaac Solid Snake

Şimdi de Deadline’ın bildirdiğine göre Oscar Isaac, yaklaşan film uyarlaması için başrolü üstlendi. Geçen ay Marvel Sinematik Evreni’ne ait Moon Knight dizisinde de başrol oynayacağı duyurulan Oscar Isaac’in önemli bir uyarlamada daha rol alacağı böylece kesinlik kazandı. Bu noktada, Metal Gear Solid hikâyesinin hangi bölümünün filme uyarlanacağı belli değil. Fakat oyuncunun yaşı teorik olarak Metal Gear Solid ve Metal Gear Solid 2 arasında bir yerde olacağına işaret ediyor.

Metal Gear Solid Vizyon Tarihi Henüz Bilinmiyor

Oyunların anlatı odağı ve sinematik kalitesi göz önüne alındığında, Metal Gear uzun yıllardır uyarlama için popüler bir hedef halindeydi. Filmin yönetmeni olarak belirlenen Jordan Vogt-Roberts’ın, uzun yıllardır serinin hayranı olduğu bilinen bir gerçek. Hideo Kojima’nın bizzat yönetmene onay vermesi de Solid Snake’i beyaz perdeye taşımak için mükemmel bir seçim olduğunun göstergesi.

- Reklam -

Oscar Isaac Metal Gear Solid

Her ne kadar filmin başrolü belli olmuş olsa da, çekimlerin başlaması için bir süre daha beklememiz gerekecek. Yıldızı yükselmeye devam eden Oscar Isaac’in gelecek ajandası şimdilik oldukça meşgul olduğunu gösteriyor. Koronavirüs pandemisinin tekrar yükselişe geçmesi ve getirdiği kısıtlamalar ile, herhangi bir prodüksiyonun sıfırdan başlama ihtimalini de oldukça güç bir hale getiriyor.

Ne olursa olsun, ilk defa 1998 yılında PlayStation’da piyasaya sürülen oyunu beyaz perdede Oscar Isaac’in canlandırmasıyla izlemek heyecan verici olacak. Peki ya siz filmden neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Elmakurdu23 Elmakurdu23 dedi ki:

    Remake istiyoruz remake. Duy sesimizi Konami…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çin Ay Bayrak Change-5

Çin, Ay’a Bayrak Diken İkinci Ülke Oldu: Chang’e 5 Eve Dönüyor

The Godfather 4 Filmi

The Godfather 4 Filmi, Coppola’sız da Olsa Gelebilir