in ,

Ezel Akay’ın Yeni Filmi “Osman Sekiz”den İlk Tanıtım

Osman Sekiz filmi için ilk kısa tanıtım videosu paylaşıldı. Ezel Akay imzalı filmin oyuncu kadrosunda Tim Seyfi, Begüm Birgören ve Kemal Uçar gibi isimler yer alıyor.

Osman Sekiz: Yeni Ezel Akay Filmi için İlk Tanıtım Videosu | İZLE
- Reklam -

Osman Sekiz filmi için ilk kısa tanıtım videosu yayınlandı. Ezel Akay yeni filmi ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Son olarak Netflix üzerinden yayınlanan 9 Kere Leyla filmi ile adından söz ettirse de, Neredesin Firuze, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü ve 7 Kocalı Hürmüz gibi Türk sinemasının en renkli yapımlarından bazılarına imza atmış olan Ezel Akay, yeni filmi Osman Sekiz ile seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni film, agorafobiden ve panik atak rahatsızlığından muzdarip bir adam olan Osman’ın maceralarını konu edinecek.

Şehirden uzakta yer alan eski bir konakta yaşayan Osman, insanlarla bir araya gelmekten kaçınmaktadır. Daha huzurlu bir yaşam istediği için konaktan ayrılmaya karar verir ancak yeni bir eve taşınması için öncelikle konakta birlikte yaşadığı beş sevimli canavar ve Nazlı ile mücadele etmesi gerekir.

- Reklam -

Aslında ilk duyurusu Ocak 2020’de yapılan filmin çekimleri Nisan 2020’de başlayacaktı. Ancak Koronavirüs pandemisi ile planlar suya düştü ve çekim öncesi hazırlıkların başlama süreci 2020’nin sonbahar aylarını buldu. İlban Ertem’in genel sanat yönetmenliğini üstlendiği Osman Sekiz’in çekimleri ise Mart 2021’de başladı. İstanbul’da tarihi bir köşkün ev sahibi yaptığı çekimler birkaç ay içerisinde tamamlandı.

Filmin başrolünde son olarak Atiye’de izlediğimiz Türk-Alman aktör Tim Seyfi yer alıyor ve Osman karakterini canlandırıyor. Kendisine Begüm Birgören ve Kemal Uçar eşlik ediyor. Uçar, aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme alan isim olarak biliniyor.

- Reklam -

Sonunda filmle ilgili ilk tanıtım videosu paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Osman Sekiz: Yeni Ezel Akay Filmi için İlk Tanıtım Videosu | İZLE

YouTube video

Ezel Akay, yeni filmi için estetik olarak çok sağlam bir set hazırladıklarını söyledi. Ayrıca içinde ilkleri barındıran ilginç bir yapım olacağını da sözlerine ekledi. Osman Sekiz, 18 Mart 2022 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak. Film, öncelikli olarak sadece sinemalara gelecek.

Osman Sekiz’in ilk tanıtım videosunu nasıl buldunuz? Ezel Akay’ın son işi olan 9 Kere Leyla’ya göre daha mı iyi yoksa daha mı kötü gözüküyor? İlk yorumlarınızı ve tahminlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Uyurgezerler - Hermann Broch

Modernist Edebiyatın Öncülerinden Hermann Broch’un “Uyurgezerler”i İlk Defa Türkçede

Mary Elizabeth Winstead Star Wars dizisi Ahsoka

Mary Elizabeth Winstead, Star Wars Dizisi Ahsoka Kadrosuna Katıldı