in

Ozuna, Hızlı ve Öfkeli Kadrosuna Katıldı

Hızlı ve Öfkeli 9 filminden yeni bir güncelleme geldi. Ünlü müzisyen Ozuna, filme hem müziği hem de oyunculuğuyla katkı sağlamaya hazırlanıyor.

Hızlı ve Öfkeli
- Reklam -

Son yirmi yıldır beyaz perdenin en çok hasılat getiren serilerinden birisi olarak anılan Hızlı ve Öfkeli için yeni filmden haberler gelmeye devam ediyor. Şimdi de prodüksiyon süreci devam eden serinin dokuzuncu halkasından bir gelişme yaşandı. Ünlü müzisyen Ozuna, filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Latin müziğinin zirvesine doğru hızla yükselen yıldızlardan birisi olan Ozuna’nın rolü için ajansı ile anlaşma imzalandı. Yetkili ajans, iş ortaklığını başlatmak için Hızlı ve Öfkeli 9’da kendisine bir rol buldu. Ozuna filmin müziğine katkı sağlamak için de görüşmeler yapmayı sürdürüyor.

Hızlı ve Öfkeli 6’yı yöneten Justin Lin, Vin Diesel’in Dominic Toretto rolünde olduğu ana derleme ile dokuzuncu bölümü yönetmeye geri döndü. Dan Casey senaryoyu Lin ve Alfredo Botello’nun bir hikâyesinden uyarladı. Universal Pictures filmi 22 Mayıs 2020’de yayınlanacak.

- Reklam -

Ozuna, Kariyerinin İkinci Uzun Metrajına Hazırlanıyor

Oyuncu seçimlerinde Ozuna, Que Leon filminden sonraki uzun metrajlı bir filmde ikinci kez ortaya çıkacak. Hâlâ planlanma aşamasında olan Los Leones filminde boy göstermeye hazır. Ayrıca gelecek sene uluslararası bir turneyle birlikte kasım ayı sonlarında üçüncü albümü Nibiru’yu da piyasaya sürmeyi planlıyor.

- Reklam -

Geçen hafta Ozuna, iki 2019 Latin Amerika Müzik Ödülü kazandı ve aday listesinde 9. sırada yer aldı. Aynı zamanda şarkı yazarı Vicente Saavedra ile birlikte yazdığı hit parça Baila Baila Baila için en iyi kentsel şarkı dalında 2019 Latin Grammy Ödülü’ne aday gösterildi. Ozuna, 2018 Billboard Latin Müzik Ödülleri’nde 11 ödül kazandı ve törenin tarihinin en çok kazananı oldu.

Ünlü müzisyenin filmde hangi karakteri canlandıracağı ise şimdilik belirsiz.

Aylin Gümüş

Kendisi bildi bileli hem oyun hem de teknoloji ile içli dışlı. İki yaşından beri oyun oynayan bir yazılımcı. Lovecraft ve Sherlock başta olmak üzere fantastik, bilim kurgu, korku, gerilim ve polisiye türlerini severek takip eder.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    Kadroyu yeniliyorlar ki bu durumdan hiç memnun değilim. Ben klasik senaryo ve kadroyu geri istiyorum. Tokyo Drift’in devamını çekmeliler oradaki oyuncular ile.

  2. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    İnanır mısınız bu serinin tek filmini bile izlemedim. İzleyesim de yok nedense. Bunlar böyle giderse HVÖ 20 bile çıkar. :smiley: :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

elon musk starlink projesi

SpaceX, Starlink Servisini 2020’de Başlatmayı Planlıyor

Paolo Sorrentino

Paolo Sorrentino, Yeni HBO Dizisine Hazırlanıyor