in

Disney’in Yeni Pamuk Prenses Uyarlamasında Başrol Belli Oldu: Snow White Dönüyor

Pamuk Prenses filmi başrolü açıklandı. Disney’in yeni live-action yapımında, Snow White karakterini Rachel Zegler canlandıracak.

pamuk prenses rolü rachel zegler disney
- Reklam -
- Reklam -

Disney imzalı yeni Pamuk Prenses filminde başrol oyuncusu netleşti. West Side Story ile karşımıza çıkmayı bekleyen Rachel Zegler, ikonik Snow White rolünün yeni sahibi oldu.

Disney’in son dönemde live-action filmleriyle yakaladığı başarı dikkat çekmeyi sürdürüyor. Özellikle Aladdin ve Mulan gibi yapımlarla çıkışa geçirdiği trend sürerken Pamuk Prenses filmi için de bir yeniden çevrim haberi çıkmıştı. 1937’deki Snow White and the Seven Dwarfs animasyonunun live-action uyarlaması olacak bu hikâyede başrolün Rachel Zegler olacağı duyuruldu.

Rachel Zegler’lı filmin çekimlerine önümüzdeki yıl içinde başlanacak. 20 yaşındaki oyuncu ilk performansını 10 Aralık 2021’de izleyiciyle buluşması planlanan Steven Spielberg’ün West Side Story filminde gösterecek. Ayrıca kendisini Shazam! Fury of the Gods yapımında Helen Mirren’le birlikte göreceğiz.

- Reklam -

Rachel Zegler, Pamuk Prenses Rolü Öncesi Yıllar Önce Bir Disney Prensesi Olmak İstediğini Söylemişti

Twitter hesabındaki paylaşımıyla yeni rolünü tanıma ve ona alışma aşamasında olduğu anlaşılan oyuncunun birkaç yıl önce yine Twitter üzerinden paylaştığı çok ilginç bir istek ortaya çıktı.

Zegler 2017 tarihli bu paylaşımında, “Gerçek bir Disney prensesi olmak istiyorum,” şeklinde bir dilekte bulunmuş. Yıllar sonra aktrisin dileği gerçek oldu ve kendisini beyaz perdede bu rolle izleme fırsatı bulacağız.

Rachel Zegler pamuk prenses rolü

Pamuk Prenses masalının gerçek oyuncularla yeniden çekileceği aslında 2016’da duyurulmuş fakat proje uzunca bir süre sessizliğini korumuştu. Ayrıca 2016’da film için yeni şarkılar yazılacağı ve bu şarkıların Benj Paset ve Justin Paul’un kaleminden çıkacağı da açıklanmıştı. İkiliyi La La Land yapımından tanıyoruz.

Film için diğer oyuncular ve yönetmen duyurulmuş değil. Fakat The Amazing Spider-Man ve 500 Days of Summer’dan tanıdığımız Marc Webb’i yönetmen koltuğunda görebileceğimiz ihtimali üzerinde duruluyor. Webb bir röportajında Zegler’i övmüş ve onun hakkında, “Onun olağanüstü şarkı söyleme yetenekleri, ona bahşedilmiş yeteneklerin daha başı,” yorumunda bulunmuştu. Ayrıca oyuncunun, Pamuk Prenses rolünü baştan keşfetmemiz açısından oldukça önemli olduğunu düşündüğünü de paylaşmıştı.

- Reklam -

pamuk prenses rolü rachel zegler disney

Çekimlerine 2022’de başlanacak olan filmin vizyon tarihi ve diğer detayları henüz belli olmadı.

Yeni Disney filmi ile birlikte daha derinlere inmek isterseniz, Masallarda Cinsiyet Rolleri başlıklı dosyamıza da buradan göz atabilirsiniz.

Pamuk Prenses filminin başrol oyuncusunun Rachel Zegler olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Ign

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for fatihcetin fatihcetin dedi ki:

    @ojela Sen misin kardeşim? Eğer sen isen 3 kere Mehdi kelimesini yaz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sexy Beasts Fragmanı

Seksi Canavarlar: Netflix’in Yeni “Reality Show”u İlginç Bir Konsepte İmza Atıyor

Shang-Chi 2

Shang-Chi’den İkinci Fragman: Yeni Marvel Kahramanına Detaylı Bakış