in ,

Morgan Freeman ve Juliette Binoche’lü “Paradise Highway” Filminden Yeni Fragman

Paradise Highway fragmanı yayınlandı. Başrolünde Morgan Freeman’ın yer aldığı film, yasa dışı bir insan kaçakçılığı operasyonunu konu ediniyor.

Paradise Highway fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Paradise Highway fragmanı yayınlandı. Morgan Freeman ve Fransız oyuncu Juliette Binoche’ün başrollerinde yer aldığı Lionsgate gerilim filmi, bu ayın sonunda dijitalde çıkış yapacak.

Oscar ödüllü Juliette Binoche ve Morgan Freeman, kamyon taşımacılığı endüstrisindeki bu sürükleyici gerilim filminde, insan kaçakçılığının iğrenç yüzünü ortaya çıkarıyor. Bir kamyon şoförü olan Sally (Binoche), hapishanedeki erkek kardeşinin hayatı tehdit edildiği için istemeden de olsa yasa dışı kargo kaçakçılığı yapmak zorunda kalır. Taşıyacağı kişi ise, Leila (Hala Finley) adında bir kız çocuğudur. Sally ve Leila eyalet sınırları boyunca tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkarken, inatçı bir FBI ajanı (Freeman), bu operasyonu sona erdirmek ve Sally ile Leila’yı güvenli bir yere götürmek için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıdır.

Anna Gutto’nun hem senaryosunu yazdığı hem de yönettiği film, aynı zamanda ilk uzun metrajlı işi olacak. Norveçli yönetmen daha önce Netlfix’in Home for Christmas’ın birkaç bölümünde ikinci yönetmen ve yardımcı yönetmen olarak görev yapmış ve A Lucky Man adlı kısa bir filmi yönetmişti. Haliyle bu tarz bir uzun metraj kendisi için oldukça yüksel profilli bir başlangıç.

- Reklam -

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Paradise Highway Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmle ilgili yayınlanan yeni fragman, yaklaşmakta olan büyük kovalamaca için zemin hazırlayan karanlık bir notla açılıyor. 50 yıllık bir polis olan Freeman’ın karakteri, genç bir kızın kafeste kilitli tutulduğu bir eve çağırılmasıyla başlıyor. Kız kayıptır ve Freeman ortağıyla birlikte onu bulup kendisini kaçıran insanları avlamak için bir maceraya atılır. Bu arada Sally, erkek kardeşi Dennis (Frank Grillo) hapishaneden bir iyilik isteyinceye kadar her zamanki kamyon taşımacılığı görevlerini yapmaktadır. Kardeşinin öldürülmemesini sağlamak için istemediği bir kargoyu taşımak zorunda kalır.

Paradise Highway, isteğe bağlı olarak bazı sinema salonlarında ve aynı anda dijitalde 29 Temmuz 2022 tarihinde çıkışını yapmak için hazırlanıyor.

- Reklam -

Yayınlanan yeni fragmanla birlikte filmle ilgili yeni bir poster de paylaşıldı. Aşağıdan göz atabilirsiniz.

Paradise Highway Juliette Binoche ve Morgan Freeman

Paradise Highway’in fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

top gun 3 filmi gelebilir

Top Gun Oyuncusu, 3. Film Hakkında Umut Verici Açıklamalar Yaptı

İskenderiye Dörtlüsü Kitapları - Lawrence Durrell

Lawrence Durrell’ın Kült Roman Serisi “İskenderiye Dörtlüsü” Yeni Baskısı ile Raflarda