in

Paranormal Activity 7 Filminde Hazırlıklar Başladı

Paranormal Activity serisi için yeni bir filmin hazırlıkları başlıyor. Serinin 7. halkası için beklenen vizyon tarihi ise 2021’i gösteriyor.

Paranormal Activity
- Reklam -
- Reklam -

Son yıllarda korku filmleri kategorisinde Saw ile birlikte seri olarak kendisine önemli bir yer edinen Paranormal Activity, yeni filmiyle tekrar gündeme geldi.

İlk olarak 2007 yılında karşımıza çıkan ve o günden beri toplamda 5 sinema filmi, bir de spin-off ile korku külliyatındaki yerini alan yapım; altıncı filmi için hazırlıklara başladı.

En son 2015 yılında yayınlanan beşinci film The Ghost Dimension, hayranlar tarafından pek de tutulmamıştı. Aradan geçen 4 yıllık süreçten sonra, yapımcılar seriye yeni bir film eklemek için harekete geçti.

- Reklam -

Yeni filme dair henüz net bir bilgi yok. Yönetmen ya da oyuncu kadrosu da belirlenmiş değil. Yapıma dair bilinen tek mesele, projenin yapımcılığını Blumhouse’un üstlenecek olması.

Paranormal Activity Serisi Düşük Bütçeyle Büyük Hasılatlar Elde Etmeyi Sürdürüyor

Genellikle kısıtlı mekanda geçmesi, kamera kullanım tekniği gibi meseleler yüzünden; prodüksiyon maliyeti olarak çok da masraflı olmayan seri, yapımcılarına ciddi oranda gelir sağlamayı başardı. 2015’te yayınlanan ve çok da beğenilmeyen son film bile 10 milyon dolarlık bütçesiyle 78.9 milyon dolar hasılat getirerek dikkat çekmeyi başardı.

Paranormal Activity 2

Serinin ilk filmi ise 2007 yılında 15 bin dolarlık bütçeyle, dünya genelinde 193 milyon dolarlık hasılat elde etmişti.

- Reklam -

Yedinci Paranormal Activity filminin 21 Mart 2021 tarihinde vizyona girmesi bekleniyor. Anlayacağınız filme henüz oldukça zaman var. Filmin vizyona gireceği gün, aynı zamanda yeni Tomb Raider yapımı da seyircilerle buluşacak.

Ayrıca yapıma dair PC ve Play Station 4 platformları için The Lost Soul adında bir de VR oyunu hazırlanmıştı.

Peki siz seriyi nasıl değerlendiriyorsunuz? Yeni bir film için hazır mısınız? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle buluşturmayı unutmayın!


* Nicolas Cage’li Lovecraft Filminden Fragman Yayınlandı

Kaynak: GameSpot

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

loki doctor strange

Loki Dizisi, Doctor Strange 2’ya Bağlanacak

The Sojourn inceleme

The Sojourn İncelemesi: Aydınlık ve Karanlığın Kadim Çarpışması