in

Patrick Stewart, Doctor Strange 2 Filminde Yer Aldığını Doğruladı

Ünlü aktör Patrick Stewart, Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde yer aldığını doğruladı. Fox’un X-Men’i Marvel evrenine dönme yolu açılmış olabilir.

Patrick Stewart, Doctor Strange 2
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Strange 2 filminin ilk fragmanından beri hayranları oldukça heyecanlandıran söylenti doğru çıktı. Patrick Stewart geçen günlerde filmde kesinlikle yer almadığını söylemişti. Ancak verdiği son röportajda Multiverse of Madness filminin kadrosunda olduğunu doğruladı.

Benedict Cumberbatch’in başrolünde yer aldığı ve Marvel’ın dördüncü faz işleri arasında bulunan Doctor Strange in the Multiverse of Madness son zamanların merakla beklenen yapımları arasında yer alıyor. İlk fragmanın paylaşılmasından bu yana hayranlar poster ve sahnelerden yola çıkarak çeşitli analizler yapıyor. Bu analizler arasında öne çıkanlardan birisi de Doctor Strange’in bir noktada Patrick Stewart’ın canlandırdığı Charles Xavier ile konuştuğu sahne. Birçok kişiyi oldukça heyecanlandıran bu sahne sadece Stewart’ın Marvel yapımında yer almasından daha önemli görülmüştü. Çünkü bu hamle ile birlikte Fox’un haklarını satın aldığı X-Men en sonunda Marvel bünyesine geri dönebilir. Fakat ünlü aktör Stewart bu spekülasyonu yalanlamış ve kendisinin filmde yer almadığını açıklamıştı. “60 yıllık uzun kariyeri boyunca sesinin çok kez taklit edildiğini” ve kendisinin bununla sorumlu tutulmaması gerektiğini söylemişti.

Patrick Stewart, Doctor Strange 2 Filminde The Illuminati’nin Başını Canlandırabilir

Doctor Strange 2 Patrick Stewart

- Reklam -

Ancak Patrick Stewart geçen gün katıldığı bir programda Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde yer aldığını doğruladı. Ünlü aktör sadece omzunun ve kulak memesinin göründüğü bir sahneden bütün bu çıkarımların yapılmasını müthiş bulduğunu ekliyor.

“Yani, bütün bunlar olduğunda telefonum kapalıydı dolayısıyla hiçbir şey duymadım. Ertesi sabah uyanıp telefonuma baktığımda PR ekibimin reaksiyonları ve cevapları ekleyip detaylandırdığı mesajları gördüğümde olayı anladım. Kendi sesimi bile tanıyamadım, farklı geldi. O dönemde hafif bir soğuk algınlığım vardı sanırsam, bilmiyorum. Ancak büyülenmiştim, yani sanırsam sahnede sadece omzum ve kulak memem görünüyordu. Başka bir şey yoktu ve insanlar bu kadar bağlantıyı kurdu. Ama tabii ki bu beni mutlu etti.”

- Reklam -

Stewart uzun bir dönem boyunca 20th Century Fox bünyesinde çekilen X-Men filmlerinde Charles Xavier/Professor X rolünde yer aldı. Kendisini en son bu rolde gördüğümüz yapım Hugh Jackman’ın da son defa Wolverine rolünü üstlendiği Logan filmi olmuştu. Ancak görünen o ki deneyimli aktör Marvel yapımı ile bir kez daha mutantların kaderini belirleyecek.

Siz Patrick Stewart’ın Multiverse of Madness yapımında yer alması konusunda ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    O ses başkasına ait olamazdı zaten.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fantastic Beasts 3 incelemeleri

Fantastik Canavarlar 3: Dumbledore’un Sırları Filminden Yeni Fragman Paylaşıldı

Robotlar ve İmparatorluk / Robot Serisi 4. Kitap - Isaac Asimov

Robotlar ve İmparatorluk: Robot Serisi’nin 4. Kitabı Çıktı