in

Aftersun’ın Yıldızı Paul Mescal, Çekimleri 20 Yıl Sürecek Yeni Bir Filmin Kadrosuna Katıldı

Paul Mescal, Richard Linklater’ın yeni filmi “Merrily We Roll Along”da başrol oldu. Müzikal türdeki yapımın çekimleri, 20 yıllık bir sürece yayılacak.

Paul Mescal - Merrily We Roll Along
- Reklam -
- Reklam -

Paul Mescal, çekim aşaması 20 yıl sürecek Merrily We Roll Along filminin kadrosuna katıldı. Müzikal uyarlaması yapım, bir adamın yirmi yıllık hayat hikâyesini konu alıyor.

Son olarak Ridley Scott’ın Gladiator 2 filminde başrol olacağı konuşulan Paul Mescal; son dönemlerin çıkış yapan oyuncuları arasında yer alıyor. 26 yaşındaki Mescal, Hulu’da yer bulan Normal People dizisiyle adından söz ettirdikten sonra geçen yılın ses getiren işlerinden Aftersun’da başrol oynamıştı.

İrlandalı aktör Paul Mescal’ın sıradaki projesi ise prodüksiyon açısından dikkat çekici bir yapım oldu. Mescal, Blake Jenner’ın yerine Richard Linklater’ın yeni filminde başkarakteri canlandıracak.

- Reklam -

Stephen Sondheim’ın 1981 tarihli müzikalinden uyarlanacak filmde yönetmenlik koltuğu Boyhood, Waking Life ve Before Midnight ile tanınan Richard Linklater imzasını taşıyacak. Linklater’ın Boyhood filminin çekimleri de 12 yıl sürmüştü.

Yeni Paul Mescal Filmi - Merrily We Roll Along

Yeni Paul Mescal Filminde Çekimler 20 Yıl Sürecek

Broadway’de müzikal bestecisi olarak görev alan Franklin Shepard’ın Hollywood’a uzanan kariyerinde birlikte çalıştığı Charley Kringas ve Mary Flynn ile dostluklarına ve hayatlarının dönüm noktalarına odaklanan yapım; 20 yıla yayılan öyküsünü flashback’ler eşliğinde anlatacak. Paul Mescal filmde Franklin Shepard karakterine hayat verecek.

Linklater, oyuncuların yaşlanma süreçlerini doğru şekilde aktarmak için filmi 20 yıllık bir zaman diliminde çekmeyi planlıyor. Ünlü yönetmen, daha önce verdiği bir demeçte “büyük zaman taahhüdü konusunda bir endişesinin olmadığını, çünkü bu hikâyeyi filmde anlatmanın tek gerçek yolunun bu olduğunu düşündüğünü” aktarmıştı.

Linklater, “20 yıl sonra filmleri seven insanların hâlâ var olacağını ve bu konuda endişesi olmadığını” da sözlerine ekledi.

- Reklam -

Paul Mescal - Merrily We Roll Along Film

8 bölümden oluşacak Merrily We Roll Along filminin ilk bölümünün tamamlandığını da kaydeden Linklater, yapımın harika bir deneyim olduğunu da aktardı.

Paul Mescal ise yakın gelecekte Gladiator 2 dışında; Mustang filmiyle ses getiren Deniz Gamze Ergüven’in The End of Getting Lost yapımında, ayrıca A Spuy by Nature ve Strangers adlı uyarlamalarda rol alacak.

Paul Mescal hakkındaki görüşlerinizi ve oyuncunun yeni projesini nasıl bulduğunuzu Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Indie Wire

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jack Nicholson Saglik Durumu

Yakın Arkadaşları Jack Nicholson’ın Akıl Sağlığından Endişeli: “2021’den Beri Evden Çıkmadı”

II. Ramses Yüzü Yeniden Canlandırıldı

Antik Mısır’ın En Ünlü Firavunlarından II. Ramses’in Yüzü Yeniden Canlandırıldı