in

Peter Capaldi, The Suicide Squad Filmi Kadrosunda

James Gunn’ın yönetmenliğini yapacağı The Suicide Squad filmi için oyuncu kadrosu genişliyor. Ekibe Doctor Who yıldızı Peter Capaldi de katıldı.

peter capaldi suicide squad
- Reklam -
- Reklam -

The Suicide Squad filmine son olarak, Doctor Who dizisi ve The Personal History of David Copperfield filmi gibi yapımlarla karşımıza çıkan ünlü aktör Peter Capaldi de dahil oldu.

Capaldi, senaryosunu ve yönetmenliğini kendisinin üstlendiği 1994 yapımı Franz Kafka’s It’s a Wonderful Life filmiyle Oscar ve BAFTA ödüllerini kazanmıştı. İskoç oyuncu ayrıca, BBC’de yayınlanan Getting On dizisinin de dokuz bölümünü yönetti.

Suicide Squad’a katılması beklenen bir diğer isim ise Pete Davidson. Ünlü komedi programı Saturday Night Live’da görev alan Davidson’ın, film için daha ufak bir rol alacağı konuşuluyor. Capaldi ve Davidson’ın rollerinin ne olacağına dair bir bilgi ise henüz yok.

- Reklam -

Suicide Squad’ın kadrosunda şu ana kadar Margot Robbie, Viola Davis, Jai Courtney, Idris Elba gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu da James Gunn’ın yazdığı filmin yapımcılığı ise Chuck Roven ve Peter Safran’a ait.

2016 yılındaki David Ayer’ın yönettiği Suicide Squad filmindeki evrenin sıfırlandığı ve Gunn’ın seriye en baştan başlayacağı biliniyor. Çete için ellerinde yeni bir şans var ve bunu oldukça iyi kullanmak istiyorlar.

The Suicide Squad

Yönetmen James Gunn geçtiğimiz ay, filmde Batman’i göremeyeceğimizi açıklamıştı. Bu da bizlere ister istemez başka sürprizlerin yolda olduğunu düşündürtüyor.

The Suicide Squad Ne Zaman Vizyona Girecek?

Bir yandan Joaquin Phoenix’li ve ilk ödülünü çoktan kucaklayan Joker filmine, diğer yandan Robert Pattinson‘lı yeni The Batman serisi derken DC tekrar ilgiyi üzerinde toplamaya başladı. Şimdiyse masada sıfırlanan dünyasıyla The Suicide Squad filmi var.

- Reklam -

DC filmi için 11 Eylül’de bir toplantı yapılacağı, toplantıdan 12 gün sonra ise çekimlere başlanacağı da söylenenler arasında.

Yeni Suicide Squad filminin vizyon tarihi ise 6 Ağustos 2021 olarak açıklandı.

suicide squad 2

Adını en son BBC’nin Noel temalı yapımında anma fırsatı bulduğumuz Peter Capaldi kararı sizlere ne düşündürttü? Yeni filmden ve yönetimden memnun musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz!


Daha Önce Hiç Yayınlanmamış Bir “Batman” Macerasının Çizimleri Artık Çevrimiçi

Hans Zimmer, “Dune” Filmi İçin Christopher Nolan’ı Reddetmiş!

Robert Pattinson’lı Yeni Batman Çekimleri Ne Zaman Başlıyor?

Kaynak: Deadline

Ensar Çırak

İzmir'de doğdu. İlkokulda dramayla uğraştı, futbol oynadı. Sonra basketbola sardı ve daha çok sevdiğini anladı. Küçüklüğünden beri oyunlara hasta. Fantastik edebiyat sever. Ortaokulda arkadaşıyla başarısız bir bilim kurgu denemesi oldu. Zamanında bir sürü balığı vardı ama şimdi hiçbiri yok. Şu sıralar İstanbul'da, üniversiteyle uğraşıyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Will Smith’in olmamasına ne kadar üzüldüysem, İdris Elba’nın olmasına da o kadar sevindim. Gerçi, İdris Elba keşke John Stewart olsaydı diye düşünüyorum. O rol için biçilmiş kaftandı. Şimdi akıllarda tek soru var; Joker kim olacak. Umarım, yine Leto olmaz. Peter Capaldi olsa süper oldurdu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çevirmenin Çemberi: Devrim, Yeniden

Çevirmenin Çemberi: Devrim, Yeniden

Phlebasi Hatırla Iain M. Banks

En Sert Bilimkurgu Destanlarından Kültür Serisi’nin İlk Kitabı Türkçede