in

Game of Thrones’un Yıldız İsmi Peter Dinklage, Yeni Açlık Oyunları Filmine Katıldı

Peter Dinklage yeni Açlık Oyunları filminde oynayacak. Game of Thrones’un yıldızı, “The Ballad of Songbirds and Snakes”in kadrosuna katılan son isim oldu.

Peter Dinklage, Yeni Açlık Oyunları Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Peter Dinklage yeni Açlık Oyunları filmi oyuncu kadrosuna katıldı. Game of Thrones dizisi ile tanınan yıldız oyuncu, Hunger Games öncülü The Ballad of Songbirds and Snakes macerasında Akademi’nin dekanı Casca Highbottom karakterine hayat verecek.

Açlık Oyunları’nın devam filmi The Ballad of Songbirds and Snakes’in oyuncu kadrosu, Game of Thrones’un yıldızı Peter Dinklage’ın da katılmasıyla büyümeye devam ediyor. Daha önceki kitapların olaylarından on yıllar önce geçen Suzanne Collins’in 2020 romanı, savaş sonrası Başkent’in ardından ailesinin mirasını korumak için mücadele eden genç Coriolanus Snow’a odaklanıyor.

Açlık Oyunları’nın yeni filmi ilk olarak 2017’de Lionsgate CEO’su Jon Feltheimer’in serinin spin-off’larını geliştirmek için bir yazar odası kurmayı planladığını duyurduğunda dönmeye başladı. The Ballad of Songbirds and Snakes (Kuşların ve Yılanların Şarkısı), stüdyonun romanın yayımlanmadan önce haklarını aldığı ve bir uyarlama için doğrudan Collins ile çalışmaya başladığı 2019’da nihayet ilerleme kaydetti. Önceki yönetmen Francis Lawrence dümene geri döndü ve Michael Lesslie senaryoyu kaleme aldı. Çekimlerinin başlamasına kısa bir süre kala filme katılacak yeni bir oyuncu daha duyuruldu.

- Reklam -

Peter Dinklage, Yeni Açlık Oyunları Filminde Casca Highbottom’ı Canlandıracak

Peter Dinklage Hunger Games filmi

Lionsgate, Game of Thrones yıldızı Peter Dinklage’ın Akademi’nin dekanı Casca Highbottom rolüyle filme katıldığını açıkladı. Lionsgate’in Motion Picture Group Başkanı Nathan Kahane, Dinklage’ın yeni filme katılmasıyla ilgili şu açıklamada bulundu:

“Yapım devam ederken, bu kadronun bir araya gelme şekli konusunda daha fazla heyecan duyamazdık ve Peter Dinklage’ı Panem’de ağırlamaktan heyecan duyuyoruz. Peter, oynadığı her role uyum sağlayan ve sadece hayranların gözdesi bir aktör değil; yaşayan en iyi aktörlerden biri. Akademi dekanının önemli rolüne müthiş, karizmatik bir otorite getirecek.”

- Reklam -

Dinklage, genç Snow rolünde Billy the Kid’den Tom Blyth, Lucy Baird rolünde Rachel Zegler, Euphoria’dan Hunter Schafer ve Jason Schwartzman’ın da aralarında yer aldığı yıldızlarla dolu bir kadroya eşlik edecek. Dinklage’ın oyuncu kadrosuna ilişkin haberler, Warner Bros.’un Dune: Part Two’nun çıkış tarihini Açlık Oyunları’nın önceki filmiyle aynı tarihe kaydıracağını duyurmasından birkaç hafta sonra geldi ve 2023’ün son ayları için hararetli bir gişe savaşı yarattı.

Film, 17 Kasım 2023 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

Peter Dinklage’ın yeni Açlık Oyunları filminde yer alacak olması hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Kitabı okuduysanız oynayacağı karakter hakkında neler söyleyebilirsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Webtoon Çizgi Roman Yazarlarına Ne Kadar Ödüyor?

Webtoon Çizgi Roman Üreticilerine Yaptığı Ödemeleri Açıkladı

Netflix şifre paylaşımı test

Netflix, Şifre Paylaşılan Her Evden Ekstra Ücret Alacağı Yeni Özelliğini Test Ediyor