in

Jude Law’ın Kaptan Kanca Karakterine Hayat Verdiği “Peter Pan and Wendy” Filmine İlk Bakış

Peter Pan and Wendy filmi için ilk bakış görseli ve poster yayınlandı. Disney, 2023’te izleyicileri bir kez daha Varolmayan Ülke’ye davet edecek.

Peter Pan and Wendy filmi
- Reklam -
- Reklam -

Peter Pan and Wendy filmi için ilk görüntüler D23 Expo etkinliğinde görücüye çıktı. Disney, ünlü animasyon yapımının live-action uyarlamasını, Disney+ üzerinden yayınlayacak.

Yeni Peter Pan filmi, J.M. Barrie’nin kaleme aldığı, büyümek istemeyen küçük çocuğun klasik hikâyesinin live-action anlatımı olacak. Kadroda Captain Hook rolünde Jude Law, Tinker Bell rolünde Yara Shahidi, Peter Pan rolünde Alexander Molony, Smee rolünde Jim Gaffigan, Wendy rolünde Ever Anderson, John rolünde Joshua Pickering ve Michael rolünde Jacobi Jupe yer alacak.

Peter Pan and Wendy, ünlü yönetmen David Lowery tarafından yönetiliyor. Lowery, kariyerinde şimdiye kadar, bağımsız keder hikâyesi A Ghost Story, biyografik suç draması The Old Man & The Gun ve fantazi destanı The Green Knight da dahil olmak üzere çok çeşitli eserler yönetti. Lowery daha önce Disney ile daha önce aynı adlı 1977 yapımı animasyon filminin bir uyarlaması olan Pete’s Dragon’un yönetmenliğinde çalıştığı için, klasik bir Disney animasyon filmini live-action’a ilk kez uyarlayan yönetmen olmayacak. Filmin prodüksiyonunun geçen yılın sonlarında tamamlanmasıyla birlikte seyirciler filme ilk kez bakma fırsatına erişiyorlar.

- Reklam -

Peter Pan and Wendy Filmi 2023 İçinde Gösterimde Olacak

Peter Pan and Wendy poster

Disney, D23 Expo etkinlikleri kapsamında ilk Peter Pan & Wendy posterini yayınladı ve güncellenmiş Disney karakterlerine ilk bakışı ortaya koydu. Afişte, bulutlu bir ortamda sürünen dalgalı yelkenli iki direkli bir gemi yer alıyor. Darling çocukları ve Peter Pan direklerin üzerinde sallanıyor.

Yeni Peter Pan and Wendy posteri, Disney’in yeni live-action uyarlamasının güncellenmiş estetiğine küçük bir bakış sunuyor. Güncellenen Disney karakterleri büyük ölçüde uzakta tutulurken, bulutların ve anahtarın silüetlerinin bileşimi, pek çok izleyicinin zihninde yeni bir Peter Pan filminin havasına kesinlikle uyacaktır. Lowery, Pete’s Dragon ile hem çarpıcı sinematografi hem de heyecan verici duygusal niteliklerle Disney uyarlamalarını yönetebildiğini ve bağımsız film yapım stilinin çoğunu koruduğunu kanıtladı. Filmin çıkış tarihi henüz çok uzak olsa da ilk gelen posterle birlikte filmin tonu da ortaya çıkmış oldu.

- Reklam -

peter pan wendy jude law disney filmi

Peter Pan’ın yeni uyarlaması, 2023 yılı içerisinde doğrudan Disney Plus üzerinden yayınlanacak.

Peter Pan and Wendy filminden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kerr türkiye 2023 oscar adayı

Türkiye’nin 2023 Oscar Adayı Filmi Tayfun Pirselimoğlu İmzalı “Kerr” Oldu

Disenchanted Fragmanı Disney

‘Ters Giden Bir Peri Masalını’ Konu Alan “Disenchanted” Filminden Fragman