in ,

Jude Law’ın Kaptan Kanca’yı Oynadığı Yeni Peter Pan Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Peter Pan and Wendy fragmanı görücüye çıktı. Live-action formatında çekilen Disney+ filmi, önümüzdeki günlerde yayına girecek.

Peter Pan and Wendy Fragman Disney
- Reklam -
- Reklam -

Peter Pan and Wendy fragmanı yayınlandı. Disney Plus platformu üzerinden izleyicilerle buluşmaya hazırlanan yapım, ünlü hikâyeye yeni bir bakış açısı getirmeye hazırlanıyor.

İskoç yazar J.M. Barrie’nin 1902 yılında yarattığı Peter Pan karakteri zaman içerisinde çocuk edebiyatının ve sinema dünyasının vazgeçilmezlerinden oldu. Bugüne dek Disney dahil birçok firma Peter Pan’ın maceralarını beyaz perdeye ve ekrana taşımayı sürdürdü.

Şimdi ise The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney Plus, yeni bir uyarlama için kolları sıvamış durumda. İlk bakış görselinin geçen yıl eylül ayında yayınlandığı yapımdan ilk fragman hayranlarla paylaşıldı.

- Reklam -

Yönetmenliğini The Old Man & the Gun ve Pete’s Dragon ile tanınan David Lowery’nin üstlendiği yapımda, Kaptan Kanca rolüyle Jude Law da yer alıyor.

Peter Pan and Wendy Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Filmde Peter Pan karakterini son olarak The Bad Seed Returns yapımında rol bulan Alexander Molony canlandırıyor. Filme ismini veren diğer karakter olan Wendy ise Black Widow’da genç Natasha karakterini de canlandıran Ever Anderson’a emanet edilmiş durumda.

Çocukları yakalamayı kafaya takmış Kaptan Kanca rolünde Cold Mountain ve The Talented Mr. Ripley ile Oscar adaylığı alan Jude Law yer alıyor. Neverland’in ünlü karakterlerinden Tinker Bell ise Salt filminde de rol alan Yara Shahidi’nin imzasını taşıyor.

Peter Pan and Wendy Fragmanı Jude Law

- Reklam -

Filmin yönetmeni David Lowery, yapıma dair şu ifadeleri kullanıyor:

“Peter Pan and Wendy filmini çekerken hem orijinal J.M. Barrie metnini hem de Walt Disney animasyon uyarlamasını onurlandıran bir film yapmak için yola çıktık. Bu yeni ve büyük maceranın yeniden canlandırmasını samimi ve açık yüreklilikle aktarmak istedik. Yüzlerce inanılmaz sanatçı bu filmi gerçekleştirmek için uzun yıllarını harcadı. Onların işlerinin perdeye taşınmasından; bu hiç eskimeyen hikâyeyi yeni bir bakış açısıyla aktarmaktan dolayı heyecanlıyım.”

Peter Pan and Wendy Fragman Disney Plus

Peter Pan and Wendy filmi 28 Nisan 2023 tarihinde Disney Plus üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Siz yeni Peter Pan filmi için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google News üzerinden ayrıca takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Demon Slayer 3. Sezon Ne Zaman Sorusu Cevap Buldu

Demon Slayer’ın 3. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu: “Swordsmith Village Arc” Macerası Başlıyor

House of the Dragon 2 Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Game of Thrones Dizisi “House of the Dragon” 2023 Yılını Es Geçiyor