in ,

Peter Pan’in Kayıp Çocukları ile 25 Yıl Sonra

Kayıp Çocukları canlandırmış ve şimdi birer yetişkin isimler, Hook’un 25. yıldönümü için bir araya geldi ve filmdeki kostümlerini kuşanarak, akıllara kazınmış sahneleri bu yetişkin halleriyle canlandırdı.

peter pan hook
- Reklam -

Hook’u (Kanca) 80 ve 90’ların çocukları iyi bilir. Efsanevi oyuncu Dustin Hoffman’ın Kaptan Kanca’yı, Robin Williams’ın yetişkin bir Peter Pan’i ve Julia Roberts’ın da Tinkerbell’i canlandırdığı o eşsiz, vahşi bir enerjiye sahip Spielberg filminden bahsediyorum. Peter Pan’in olduğu yerde Kayıp Çocuklar da olur ve olmalıdır da. Olmayan Ülke o Kayıp Çocuklar vasıtasıyla varolabilir ancak.

Robin Williams’ı 11 Ağustos 2014’te kaybettik ve dünyada gülümseye dair pek çok şey daha acı bir tebessüme dönüştü. Ancak tam da onun ölüm yıldönümüne birkaç gün kala, Hook filminin 25. yılı özel karelerle kutlandı. Kayıp Çocukları canlandırmış ve şimdi birer yetişkin olan tüm o isimler, Hook’un 25. yıldönümü için bir araya geldi ve filmdeki kostümlerini kuşanarak, akıllara kazınmış sahneleri bu yetişkin halleriyle canlandırdı!

Tootles, Ace, Pockets, Rufio… işte hepsi bu karelerde! Ah, işte bu filmi tekrar izlemek için bir başka neden…

- Reklam -

hook25-6

hook25-5

hook25-7

hook25-9

- Reklam -

hook25-11

hook25-10

hook25-12

hook25-4 hook25-2 hook25-1

Hazal Çamur

2009 yılında Kayıp Rıhtım'a elimi verdim, sonra da ruhumu kaptırdım. Bu yolun devamında çeşitli gazetelerin kitap eklerinde kitap incelemelerim, TRT Radyo 1'de canlı yayın konuğu olarak katılıp kurgu edebiyatını anlattığım 2 yayın, 5 yıldır süren Kahramanın Yol Türküsü adlı kendi edebiyat temalı radyo yayınım, kitap inceleme videoları serim Kayıp Rıhtım İnceliyor ve bir de bonus olarak Oyungezer Dergisi'nin kültür sanat sayfalarında düzenli yazarlığım oldu. Tüm bunların yanı sıra, gerçek hayatın sıkıcılığında, bir bilgisayar mühendisi olarak yaşıyorum. Ama biz ona Clark Kent kimliğim diyelim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tom Hiddleston - sherlock holmes

Söylenti: Tom Hiddleston, Üçüncü Holmes Olarak Sherlock’a Katılabilir

diskdunya delidolu 001

Diskdünya Yeniden Basımlarında Nereye Geldik?