in

Charlie Brown’ın Sesi, Ünlü Oyuncu Peter Robbins İntihar Etti

Peter Robbins evinde ölü bulundu. Snoopy çizgi dizisinde Charlie Brown karakterini seslendiren sanatçı, 65 yaşında hayatını noktaladı.

Peter Robbins: Charlie Brown'ın Sesi İntihar Etti
- Reklam -
- Reklam -

Peter Robbins hayata veda etti. Snoopy (Peanuts) adlı çizgi dizinin başkarakteri Charlie Brown’ı seslendiren ünlü sanatçı evinde intihar etti.

1960’lı yılların en sevilen çizgi filmleri arasında yer alan Snoopy’de başkarakter Charlie Brown’ı seslendiren Peter Robbins, 65 yaşında yaşımını yitirdi. Robbins’in ailesi, aktörün geçen hafta intihar ederek hayatını sonlandırdığını söyledi.

Daha önce San Diego County Şerif Bill Gore da dahil olmak üzere birkaç kişiye karşı yaptığı tehditleri nedeniyle hüküm giyen isim, aynı zamanda bipolar bozukluğa sahipti ve uyuşturucuyla mücadele ediyordu.

- Reklam -

FOX 5 kanalının kendisiyle en son 2019 yılında hapisten yeni çıktığı zaman yaptığı bir söyleşide akıl hastalığıyla ömür boyu sürdürdüğü savaştan bahsetmişti.

“Bipolar bozukluğu olan herkese bunu ciddiye almalarını tavsiye ederim çünkü hayatınız bana olduğu gibi bir ay içinde tersine dönebilir. Hapisten çıktım ve bunun için daha iyi bir insanım. Bu deneyimi yaşadığım için artık çok daha alçakgönüllü, minnettar ve müteşekkirim.”

İntihar Eden Peter Robbins, Seslendirdiği Karakterle Özdeşleşmişti

Peter Robbins: Charlie Brown’ın Sesi İntihar Etti

Robbins yaşadığı tüm bu karanlık döneme rağmen hâlâ çocukluk kahramanına tutunuyordu. Seslendirdiği karaktere öylesine hayrandı ki kolunda Charlie Brown ve Snoopy dövmesi vardı.

- Reklam -

1956 yılında Los Angeles, Kaliforniya’da doğan Peter Robbins, oyunculuğa ilk olarak 1963 yılında çeşitli film ve televizyon programlarında küçük rollerle başlamıştı. 9 yaşındayken seslendirdiği Charlie Brown karakteriyle yıldızı parlayan isim, aynı zamanda kısa ömürlü komedi programı Blondie’de Alexander Bumstead rolüyle de tanınıyordu. Robbins ayrıca Rawhide (1959), The Munsters (1964), The Donna Reed Show (1958), F Troop (1965), Get Smart (1965) ve My Three Sons (1960) gibi dizilerin bazı bölümlerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 1968’de “If I Knew Then (What I Know Now)” adlı 45’lik bir single da kaydeden isim 1972’de aktörlüğü bıraktı.

Oyuncunun ailesi ve sevdikleri bu zor zamanda biraz mahremiyet istedikleri için, basına çok fazla demeç vermek istemiyorlar. Ayrıca daha ileri bir tarihte Robbins için bir anma töreni yapacaklarını da belirtiyorlar.

Peter Robbins’in seslendirdiği Snoopy çizgi filmini sizler de izlemiş miydiniz? Merhum aktör ve yer aldığı projeler hakkında yorumlarınızı ve düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Fox 5

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for _OZ _OZ dedi ki:

    Amerikalı çocuk olmak istemezdim çok kötü örnek olmuş. Bizdeki eski dublajlar çok güzedi. Bu arada Bart Simpsons karakterini seslendiren sanatçı intihar etse baya felaket olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Percy Jackson and the Olympians dizisi resmi onay disney

İlk Günden The Mandalorian ile Kıyaslanan Percy Jackson Dizisi Resmi Onayını Aldı

scream 5 incelemesi çığlık

Scream 5 İncelemesi: Çığlık ile Kült Korku Serisi Geri Döndü