in

Phoebe Waller-Bridge, Indiana Jones 5’ın Başrolleri Arasına Katıldı

Phoebe Waller-Bridge, Indiana Jones 5 filminin başrolleri arasına katıldı. Ödüllü aktris, Harrison Ford’a eşlik etmeye hazırlanıyor.

Phoebe Waller-Bridge Indiana Jones 5
- Reklam -
- Reklam -

Phoebe Waller-Bridge, merakla beklenen Indiana Jones 5 filminin kadrosuna katıldı. Yönetmenliğini James Mangold’un üstleneceği Lucasfilm yapımında Bridge, Harrison Ford’a başrolde eşlik edecek. Filmin çekimlerinin ise önümüzdeki yaz aylarında başlaması bekleniyor.

Yeni Indiana Jones filmi için dikkat çeken bir haber geldi. Gerek senaryo süreci, gerek yönetmen belirsizliği, gerekse Harrison Ford’un yer alıp almayacağı gibi meselelerle sancılı bir ön hazırlık süreci geçiren yapımda çerçeve netleşiyor. Harrison Ford, efsane role geri dönüyor. Kendisine ise Fleabag dizisi ile dikkatleri üzerine çeken senarist, yönetmen ve oyuncu Phoebe Waller-Bridge eşlik edecek. Bridge’in yapımda hangi karaktere hayat vereceği ise şimdilik açıklanmış değil.

Indiana Jones 5 filminin yönetmen koltuğunda, önceki yapımların da altında imzası olan Steven Spielberg’ün olması bekleniyordu. Fakat Spielbeg yapımda yer almayacağını açıkladı. Daha genç bir yönetmenle devam edilmesi gerektiğini savunan usta isim, yeni Indiana Jones macerasında yapımcı olarak karşımıza çıkacak. Beşinci filmin yönetmenliği ise James Mangold (3:10 to Yuma, Logan, Ford v Ferrari) tarafından gerçekleştirilecek.

- Reklam -

Fleabag’in Yıldızı Phoebe Waller-Bridge, Indiana Jones 5 ile İzleyici ile Buluşuyor

Phoebe Waller-Bridge Indiana Jones 5
Phoebe Waller-Bridge

Crashing, Solo: A Star Wars Story, Killing Eve ve Fleabag gibi yapımlarda rol alan; yeni James Bond filmi No Time to Die’da senarist olarak kendisini gösteren Phoebe Waller-Bridge, şimdi de önemli bir eşiği geçmeye hazırlanıyor.

Indiana Jones 5’a dönecek olursak yapımla ilgili heyecan verici bir başka gelişme ise filmin müziklerini John Williams’ın besteleyecek olması. Böylece Williams da Spielberg ve Ford ile beraber Indiana Jones evrenine geri dönmüş oluyor.

Phoebe Waller-Bridge’in şu an için filmde hangi rolü üstleneceği belli olmasa da, kadın başrol şeklinde duyurulduğu için yüksek bir olasılıkla Indiana’nın son görevinde kendisi ile aynı takımda yer alacak genç bir arkeolog olabilir.

- Reklam -

Beşinci defa karşımıza çıkacak olan yeni Indiana Jones macerası, herhangi bir yeni erteleme almadığı takdirde 29 Temmuz 2022 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Peki ya sizler meşhur arkeolog Dr. Henry Walton’ın sonraki macerasında nelerin olmasını bekliyorsunuz? Serinin önceki yapımları arasında en sevdiğiniz film hangisi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Empire Online

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Princess_Emeraude Princess_Emeraude dedi ki:

    Seriyi severim. Harrison Ford’suz olmazdı zaten. Son filmde oğlu vardı. Bu filmde olmayacak mı?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Douglas Adams Kişisel Notları Kitap

Otostopçu’nun Galaksi Rehberi’nin Yazarı Douglas Adams’ın Kişisel Notları Kitap Oluyor

Walter Simonson Star Wars Marvel DC

Marvel, DC ve Star Wars Çizeri, Çizgi Roman Sanatının 3 Altın Kuralını Paylaştı