in , ,

Guillermo del Toro’nun Yönettiği “Pinokyo” Filminden İlk Fragman

Pinokyo filminden ilk fragman geldi. Guillermo del Toro’nun yönettiği stop-motion film ile ikonik karakter müzikal bir macerada yeniden hayat buluyor.

Pinokyo fragman
- Reklam -
- Reklam -

Pinokyo fragmanı yayınlandı. Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro tarafından hazırlanan film, sevilen karakterin yeni bir macerasını daha müzikal olarak ekranlara getiriyor.

İlk haberleri Ekim 2018’de gelmeye başlayan ve del Toro’nun ilk uzun metraj animasyon projesi olacak Pinocchio filmi çalışmaları devam ediyor. Kukla ustası Geppetto tarafından yaratılan parmak çocuğun gerçek bir insan olma yolunda macerasını konu edinecek olan yapım, stop-motion tekniğinde ve müzikal olarak ekranlara gelecek.

Özellikle 2006 yapımı Pan’s Labyrinth ve 2017’de Akademi Ödüllerine de damga vuran The Shape of Water filmleriyle adından söz ettiren Meksikalı yönetmen, ticari açıdan daha başarılı olan ve gişede iyi rakamlara ulaşan Pacific Rim ve Hellboy gibi filmleri de yönetti. Bradley Cooper ve Cate Blanchett’lı suç ve gerilim türündeki son filmi Nightmare Alley ise, 17 Aralık 2021’de beyaz perdedeki yerini aldı. Türkçeye Kabus Sokağı adıyla çevrilen filmin ülkemize geliş tarihi ise 4 Şubat 2022’yi bulacak.

- Reklam -

Yönetmenin Carlo Collodi’nin İtalyan klasiği Pinokyo’ya dayanan bir stop-motion animasyon filmi geliştirdiğini duyurduğu ilk tarih ise bundan çok daha öncesine, 2008’e dayanıyor. Ancak yapımla ilgili kaynak bütçe bulamadığı için film yıllarca ertelendi ve birkaç defa stüdyo değiştirmek zorunda kaldı. Ödüllü yönetmen nihayet Kasım 2018’de Netflix ile el sıkıştı. 2022’nin sonlarına doğru yayınlanması planlanan filmle ilgili ilk resmi fragmanı da dijital yayın devi tarafından paylaşıldı. Hemen aşağıdan Türkçe dublajlı olarak izleyebilirsiniz.

Pinokyo | Türkçe Dublajlı Fragman İZLE

YouTube video

(Filmin orijinal seslendirme kadrosunun yer aldığı fragman için buraya tıklayabilirsiniz.)

Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro, klasik İtalyan masalı PİNOKYO’ya stop-motion tekniğiyle yapılan müzikal bir macerada yeniden hayat veriyor. Pinokyo’nun gerçek bir çocuk olmaya çalışırken yaşadığı haylaz maceraları kaçırmayın.

- Reklam -

Filmin orijinal seslendirme kadrosu da adeta yıldızlar geçidi gibi duruyor. Cricket rolünde Ewan McGregor’ın yer aldığı yapımda Geppetto rolünde David Bradley ve Pinokyo rolünde Gregory Mann bulunuyor. Kadrodaki diğer büyük isimler arasında Finn Wolfhard, Oscar ödüllü Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Oscar ödüllü Christoph Waltz ve Oscar ödüllü Tilda Swinton yer alıyor.

Guillermo del Toro imzalı yayınlanan ilk Pinokyo fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Netflix Türkiye Twitter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tavuklar Firarda 2 Chicken Run: Dawn of the Nugget

Tavuklar Firarda 2 Kesinleşti: “Chicken Run: Dawn of the Nugget” Geliyor

Stephen King - Fairy Tale

Stephen King’den Yeni Bir Peri Masalı: “Fairy Tale” Kitabı Geliyor