in

Pinokyo Filminde Tom Hanks Oynayabilir

Pinokyo filminde Geppetto rolünü Tom Hanks üstlenebilir. Disney’in yeni canlı aksiyon uyarlaması Robert Zemeckis yönetmenliğinde geliyor.

tom hanks pinokyo
- Reklam -
- Reklam -

Disney, Aladdin ve The Lion King’in canlı oyuncularla uyarlama projelerinin başarısının ardından hız kesmeden devam ediyor. Mulan’ın gerçek oyuncularla çekilmiş filmi hayranlar tarafından merakla beklenirken bir haber de yeni bir projeden geldi. Stüdyo, yeni Pinocchio (Pinokyo) uyarlamasında önemli rol için ünlü oyuncu Tom Hanks ile görüşüyor.

A Beautiful Day in the Neighborhood’daki Mister Roger rolüyle Oscar adayı olan Tom Hanks, şimdi başka bir proje için odak noktası olmuş durumda. Disney, Robert Zemeckis’in yönetmen koltuğuna oturacağı Pinocchio projesi için ünlü oyuncuyla görüşme halinde.

pinokyo

- Reklam -

Haber kaynakları, görüşmelerin oldukça erken bir aşamada olduğunu söylese de Tom Hanks’in senaryoyu okuduğu belirtiliyor. İddiaya göre Tom, senaryoyu okuduktan sonra Zemeckis’e “bu projede yer almaya niyetli olduğunu” belirten bir haber göndermek istemiş. Aslında bu, Disney’in Geppetto rolü için Tom Hanks’le ilk görüşmesi değil.

Yıllar önce uyarlamanın Paul King tarafından çekildiği dönemde de ünlü oyuncuyla görüşülmüş fakat anlaşma sağlanamamıştı. Fakat bu sefer durumun farklı olduğu görülüyor. Tom Hanks, Forrest Gump projesinde Zemeckis’le Oscar kazanmış olmasının da etkisiyle yönetmenle sıkı ilişkiye sahip. Bunun da oyuncunun projeyi kabul etmeye yaklaşmasında önemli bir etkisi olduğu düşünülüyor.

Pinokyo Vizyon Tarihi Henüz Bilinmiyor

Robert Zemeckis’in çekeceği uyarlamanın senaryosu yine Zemeckis ve Chris Weitz tarafından yazıldı. Ayrıca Weitz ve Andrew Miano de filmin yapımcılığını yürütecek.

Dünyaca ünlü hikâye, Pinokyo adında canlı bir kuklanın insan olma yolunda çıktığı macerayı anlatıyor. Tom Hanks’in oynaması için görüşülen Geppetto rolüyse Pinokyo’yu yapan kişi.

- Reklam -

Tom Hanks

Tom Hanks’in Warner Bros.’un Elvis Presley filminde rol alacağını da hatırlatalım. Filmin çekimleri, ünlü oyuncunun ve eşi Rita Wilson’ın koronavirüse yakalanmalarıyla durmuştu. Çiftin sağlığına kavuşmasıyla birlikte çekimlerin Avustralya’da yeniden başlaması bekleniyor. Oyuncuyu en son, II. Dünya Savaşı döneminde geçen Greyhound filminde izlemiştik.

Tom Hanks’in Disney’in yeni Pinocchio uyarlamasında Geppetto rolünü oynaması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu uyarlama, yıllar sonra övgüyle hatırlayacağımız bir proje olma potansiyeline sahip mi? Filmde görmek istediğiniz başka oyuncular da var mı? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Guillermo del Toro’nun Pinokyo Uyarlamasına Yıldız Takviyesi

Kaynak: Deadline

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kaos İmgelemi - Martin Meisel | Haftanın Kitabı #145

Kaos İmgelemi – Martin Meisel | Haftanın Kitabı #145

John Wick Keanu Reeves

John Wick 5 Resmen Geliyor: Hazırlıklar Başladı