in ,

Soul: Yeni Pixar Filminden Tanıtım Fragmanı

Pixar’ın heyecanla beklenen animasyon filmi Soul için yeni bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Yapım 20 Kasım’da vizyonda olacak.

pixar soul fragman
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Pixar yapımı Soul için kısa bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Fragmanla birlikte müzisyen Cody ChesnuTT tarafından film için yazılmış “Parting Ways” adlı yeni bir orijinal şarkı da tanıtılmış oldu.

Soul, Pixar firmasının başrolde siyah karakterin olduğu ilk uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyor. Film, hayatında daha fazlasını isteyen bir ortaokul öğretmeni Joe’nun (Jamie Foxx) maceralarını konu alıyor. En büyük tutkusu olan jazz müziğini çalmak adına istediği konseri verebileceğini öğrendiği gün, eşine kabul edildiğini telefonda heyecanla anlatırken yolda açık olan bir çukura düşüyor. Yaşadığı kaza sonucunda ruhu bilinmeyen bir yer olan The Great Before’a gidiyor. Bu hayat öncesi alem, başka bir varlık olmasına yardım ederken, Joe da ruh sahibi olmanın ne demek olduğunu keşfediyor.

pixar soul fragmanı

- Reklam -

Pixar tarafından paylaşılan yeni Soul fragmanında, Cody ChesnuTT tarafından yazılmış, üretilmiş ve icra edilmiş “Parting Ways” adlı yeni bir şarkı dikkat çekiyor. Fragman, Joe’nun bir ortaokul grubu öğretmeni olarak hayatına bir bakış sunuyor ve eve giderken bir metro sanatçısı dikkatini çekiyor. Müzisyen, Joe’nun hayatındaki tutku anlarını oğluyla birlikte bir kayıt çalmaktan, karısıyla sahilde el ele tutuşmaya kadar hatırlatırken arka planda “Parting Ways” (Ayrılık Yolları) şarkısı çalıyor.

Yayınlanan yeni fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Soul Fragmanı

YouTube video

Yeni Soul tanıtımı, filme ait ikinci resmi fragman olarak karşımıza çıkıyor. Daha önce paylaşılan ilk fragmanda The Great Before’un bir bedene yerleştirilmeden önce ruhların var olduğu alem olduğunu öğrenmiştik. İlk fragman, filmin temel önermesini anlamıştı. Ancak Joe’nun müziğe olan tutkusunu sergileyen ve onun ruhunu besleyen şeyin ne olduğunu bizlere asıl olarak ikinci fragman tanıttı. Pixar filmleri duygusal hikâye anlatımlarıyla bilinir ve Soul, görünüşe göre izleyicilere tam da bunu verecek.

Jamie Foxx ve Tina Fey’in seslendirme kadrosunda bulunduğu filmin yönetmenliğini akademi ödüllü Pete Docter ve Kemp Powers üstleniyor. Docter’ı Inside Out ve Up gibi yapımlarla tanıdığımız için yine benzer kalitede bir animasyonun geldiğini söyleyebiliriz.

- Reklam -

Koronavirüs nedeniyle erteleme alan Soul, 20 Kasım 2020’de beyaz perdede olacak.

pixar soul

Pixar’ın yeni animasyon filmi sizce nasıl gözüküyor? Önceki yapımları kadar ses getirebilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum aracılığıyla bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Waiting for the Barbarians Fragmanı: Johnny Depp ve Robert Pattinson’lı Uyarlama Yolda

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rusya Kozmonot Uluslararasi Uzay İstasyonu

Rusya, Uluslararası Uzay İstasyonu Dışında Bir Turistin İlk Defa Uzay Yürüyüşü Yapmasını Sağlayacak

Doctor Doom Thanos Marvel Sinematik Evreni Yeni Kötü

Doctor Doom, Thanos Sonrası Marvel Sinematik Evreni’nin En Büyük Kötüsü Olabilir