in

“Plane”in Devam Filmi ‘Oldukça Orijinal Bir İsimle’ Onaylandı

“Plane 2” filmi onaylandı. Gerard Butler ve Mike Colter’ın başrollerinde yer aldığı ilk filmin devamı “Ship” adıyla gösterime girecek.

Plane 2 Filmi Geliyor: Ship Adıyla Çıkacak
- Reklam -
- Reklam -

Plane 2 filmi onaylandı. Gerard Butler ve Mike Colter’ın başrollerinde yer aldığı ve geçen ay gösterime giren Uçak filmi, oldukça orijinal bir isim ile devam filmi onayını Berlin Uluslararası Film Festivali’nde aldı.

Jean-François Richet’nin yönettiği film, ücra bir adaya düşen yolcuları terörist bir gruptan kurtarmak için bir mahkumla birlikte çalışan bir uçak pilotunun yaşadıklarını konu ediniyor. Gerard Butler ve Mike Colter’ın başrollerinde yer aldığı aksiyon filmi, eleştirmenler ve izleyiciler arasında sürpriz bir hit oldu. Film şu anda Rotten Tomatoes’da %76’lık bir reytinge ve %94 izleyici puanına sahip. Dünya çapındaki gişede ise şimdiye dek 25 milyon dolarlık çekim bütçesine karşılık olarak 48 milyon dolar hasılat elde etmiş durumda.

İzleyiciler söz konusu filmi beğenmiş olsalar da bir devam filmi beklentisinde değillerdi. Ancak The Hollywood Reporter, Ship (Gemi) adlı bir Plane 2 filminin Berlin Uluslararası Film Festivali sırasında Avrupa film pazarındaki stüdyolara satılacağını bildirdi. İlk filmin başrollerinden Mike Colter, Louis Gaspare adlı karakterini yeniden canlandıracak.

- Reklam -

Plane 2 Filmi Geliyor: Ship Adıyla Çıkacak

Devam filmi karakterin Doğu Asya’da bir kargo gemisinde bir insan kaçakçılığı çetesini fark etmesi ve ardından sorumluları indirmesine ve tutsakları kurtarmasına odaklanacak. Projeye şu an için herhangi bir yönetmen veya senarist eklenmedi. Ancak bu konuda görüşmelerin devam ettiği ve çekimlerin de yıl bitmeden başlayacağı açıklandı.

Ship Adıyla Gelecek Olan Plane 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak?

Film çıkmadan önce oldukça klişe bir isim ve kalbur üstü senaryoya sahip olduğu için gişede zarara uğraması bekleniyordu. Ancak hem iyi bir gişe geliri elde etti hem de şaşırtıcı derecede eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı.

İlk filmin yıldızı Gerard Butler, son yıllarda Olympus Has Fallen, Greenland, Den of Thieves ve Copshop gibi basit ama etkili aksiyon filmlerinde rol aldı. Uçak da Butler’ı iyi hazırlanmış aksiyon sahneleriyle basit bir duruma sokmak için aynı modeli izliyor. Küçük olay örgüsü tekerleği yeniden icat etmiyor. Ancak aksiyon sekansları eleştirmenler arasında beğeni topladı. Çoğu kişi, Plane’in gergin aksiyon sahnelerini pekiştiren iki iyi performansla etkili bir patlamış mısır aksiyon filminden başka bir şey olmadığı konusunda hemfikirdi. Bu nedenle Plane hızla izleyicileri kazandı.

- Reklam -

Plane 2 Filmi Geliyor: Ship Adıyla Çıkacak

Butler’ın yer almayacağı Plane 2 – Ship için henüz bir çıkış tarihi paylaşılmadı.

Plane filmini nasıl bulmuştunuz? Devam filmi gelecek olması hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Hellboy Filmi The Crooked Man Detayları

Yeni “Hellboy” Filmi ‘Folk Horror’ Türünde Olacak ve “The Crooked Man” Çizgi Romanından Uyarlanacak

Microsoft Nintendo Anlaşma Call of Duty

“Call of Duty” Oyunlarını Nintendo’ya Getirecek 10 Yıllık Anlaşmada İmzalar Atıldı