in ,

Yeni Pokémon Filmi “Detective Pikachu 2” Geliyor

Pokémon: Detective Pikachu 2 filmi için hazırlıklar başladı. Yapımcı firma, yeni bir yaratıcı ekiple görüşmelere başladı.

Pokémon: Detective Pikachu 2
- Reklam -
- Reklam -

Pokémon: Detective Pikachu 2 filmi için geri sayım başladı. Warner Bros. Pictures, Legendary Entertainment ve The Pokémon Company maceraya devam etme kararı aldı.

2019 yılında Rob Letterman imzasıyla vizyona girecek Detective Pikachu filmi, Pokémon evrenine yeni bir soluk getirmişti. 150 milyon dolar bütçesiyle yaklaşık 450 milyon dolar gişe hasılatı elde eden yapım, devam filmi için iddialı bir performans ortaya koymuştu.

Ryan Reynolds, Detective Pikachu karakterini seslendirirken filmin kadrosunda Justice Smith, Kathryn Newton, Bill Nighy, Chris Geere ve Ken Watanabe gibi isimler yer almıştı.

- Reklam -

Deadline’ın haberine göre Legendary Entertainment, Pokémon: Detective Pikachu 2 filmini çekmeleri için yeni bir yaratıcı ekiple görüşmelere başlamış durumda.

Pokémon: Detective Pikachu 2 Yeni

Habere göre komedi dizisi Portlandia ve FX dizisi Baskets’in ortak yaratıcısı olan Jonathan Krisel ilk filmin yönetmeni Rob Letterman’dan koltuğu devralmaya hazırlanıyor. The Kings of Summer ile tanınan Chris Galletta ise senarist koltuğunda yer alıyor.

Pokémon: Detective Pikachu 2 Filminde Ryan Reynolds’ın Dönüşü Belirsiz

Bununla birlikte filmde Pikachu’yu seslendiren Ryan Reynolds’ın role dönüp dönmeyeceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Deadpool, Red Notice, Buried ve The Proposal gibi yapımlarla tanınan aktörün yapıma dönmemesi durumunda, karakterin akıbetinin nasıl şekilleneceği de bilinmiyor.

Legendary, bu yılın başlarında devam filminin aktif geliştirme aşamasında olduğunu kaydetmişti. 22 Jump Street’in ve Sonic the Hedgehog’un taslaklarını yazan Oren Uziel, yeni Pokémon macerası için de senaryo çalışmalarını sürdürüyordu. Ancak zaman içerisinde Uziel’in projeden ayrıldığı aktarılmıştı. Şimdi ise yeni bir yaratıcı ekiple birlikte projeye yeniden geri dönüldü.

- Reklam -

Filmi bu kadar geciktiren olay ise Legendary Entertainment ve Warner Bros. arasındaki dağıtımcı anlaşmasının sona ermesinden kaynaklanıyor. Legendary, dağıtım için Sony Pictures ile anlaşırken Pokémon: Detective Pikachu 2 filminin dağıtımının WB’de kalması bekleniyor.

Pokémon: Detective Pikachu 2 Filmi

Yeni yapımın konusu ve vizyon tarihi gibi detaylar ise şu an için bilinmiyor.

Öte yandan anime cephesinde Ash Ketchum emekli olurken orijinal anime de başkarakterini değiştirerek yeni bir rotaya adım atmaya hazırlanıyor. Netflix’te ise Concierge adlı bir stop-motion dizisi geliştiriliyor.

Pokémon: Detective Pikachu 2 için siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema içeriği için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for GkiraraJ GkiraraJ dedi ki:

    Filmin sonu direkt bir son idi devamı nasıl olur merak ettim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Avatar: Son Hava Bükücü Filmi Hangi Zamanda Geçecek?

Yeni “Avatar: Son Hava Bükücü” Filmi Ana Maceranın 10 Yıl Sonrasında Geçiyor

Ölü ABD Başkanları DNA Uzay

Ölü ABD Başkanlarına Ait DNA Örnekleri Uzaya Gönderiliyor