in ,

Orijinal “Power Rangers” Ekibinin 30. Yıldönümüne Özel Hazırlanan Bölümden İlk Fragman

Power Rangers özel bölümünden ilk fragman yayınlandı. Netflix, orijinal ekibin 30. yıldönümüne özel hazırladığı bölümden ilk görüntüleri paylaştı.

Power Rangers fragmanı Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Power Rangers fragmanı yayınlandı. Orijinal ekibin 30. yıldönümüne özel hazırlanan bölüm, Netflix üzerinden yayınlanacak.

Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always adıyla çıkacak olan ve orijinal ekipten isimlerin yer aldığı merakla beklenen 30. yıldönümü özel bölümü için geri sayım sürüyor. Bu yılın başlarında detayları paylaşılan yapım için yayınlanan ilk fragman, grubun bir kez daha ikonik üniformalarını giymesine ve yıllar önceki yenilgisinden sonra bir şekilde geri dönen şeytani Rita Repulsa’ya karşı takım oluşturmalarına tanıklık ediyor.

Yeni bir vücuda minyon çetesine sahip olan Rita, zamanda geriye yolculuk etmeyi ve Power Ranger’ları Zordon ile tanışmadan önce öldürmeyi planlıyor. Fragman öncelikle Billy Cranston’ın rolünü tekrar canlandıran David Yost ve Zack Taylor’ın rolünü tekrar canlandıran Walter Emanuel Jones gibi geri dönen oyunculara odaklanırken, ikinci jenerasyon Power Rangers’larından Rocky DeSantos (Steve Cardenas) ve Adam Park (Johnny Yong Bosch) gibi çeşitli karakterler de görünüyor. Richard Horvitz, Alpha 5’in sesi olarak geri dönerken, Barbara Goodson bir kez daha Rita Repulsa’yı oynuyor.

- Reklam -

Paylaşılan ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Power Rangers Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Birkaç tanıdık yüz ve ses yeniden ortaya çıkmasına rağmen, Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always filminde yer almayacak orijinal kadrodan isimler de yer alıyor. Birçok hayranın favorisi Yeşil Ranger’ı canlandıran Jason David Frank, kendi filmi Legend of the White Dragon’a odaklandığından projede yer alamadı ve 2022’nin sonlarında intihar ederek hayatını kaybetti. Başka bir dikkate değer eksiklik de 2001’de 27 yaşında bir araba kazasında hayatını kaybeden Sarı Ranger Trini Kwan’ı canlandıran Thuy Trang. Once & Always filminde Trini’nin kızı Minh Kwan rolünde Charlie Kersh yer alacak.

Power Rangers Ekibi 30 Yıl Sonra Özel Bölüm ile Dönüyor

- Reklam -

Pembe Ranger Amy Jo Johnson da Once & Always filminde rolünü tekrar canlandırmayacağını doğruladı. Konuyla ilgili konuşan Johnson, rolü neden kabul etmediğini açıkladı ve aslında rolü reddetmediğini sadece “fırsatı reddettiğini” belirtti. “Asla hayır demedim… sadece sunulan şeye evet demedim,” dedi. “Ama arkadaşlarımın başarısını izlemek için sabırsızlanıyorum!”

Power Rangers ekibini 30 yıl sonra yeniden bir araya getiren özel bölüm, 19 Nisan 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Yeni buluşmayla ilgili ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz?Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Akim Sevgilim - Füruzan

Füruzan Yıllar Sonra Yeni Öykü Kitabı “Akim Sevgilim” ile Okurların Karşısına Çıkıyor

Yapay Cinayet - Çizgi Roman - Polisiye

Yapay Zekâ ile Hazırlanan Polisiye Çizgi Roman “Yapay Cinayet” Yayımlandı