in

Predator Serisinin Yeni Filmi “Prey” Açılışı ile Ses Getirdi: Hulu’da Rekor İzleyici

Prey filmi açılış haftasında platform rekoru kırdı. Predator serisinin yeni ayağı, Hulu’nun yüzünü güldürdü.

Prey filmi Predator en iyi açılış hulu
- Reklam -
- Reklam -

Prey filmi açılış haftasında rekor kırmayı başardı. Yeni Predator macerası, yayınlandığı dijital yayın servisi Hulu’da rekor izleyici sayısına ulaştı.

Prey, yayınlanmasının üzerinden geçen birkaç günün sonunda resmi olarak Hulu’nun şimdiye kadarki en büyük filmi oldu. Yeni Predator filmi Disney’in yayın hizmeti için rekor görüntüleme sayısına ulaştı. Predator serisi, sadece birkaç yıl önce Shane Black’in başında olduğu bir yeniden başlatma girişiminde bulundu. Ancak 2018 filmi popüler aksiyon serisini yeniden ayağa kaldırmayı başaramadı.

Predator’ın kötü sonuçlarına rağmen Disney ve 20th Century, yönetmen Dan Trachtenberg’den seriye başka bir yön vermesi için yetki verdi. Orijinal fikir, Prey’in Predator filmleriyle olan bağlantılarının, filmin pazarlama kampanyası başlayana kadar ortaya çıkmamasıydı. Bu nedenle film çok fazla ses getirmeden platformdaki yerini aldı.

- Reklam -

Filmin hikâyesi, Naru’yu (Amber Midthunder) ve 1719’da Dünya’ya gelen bir Predator’ın parçası olduğu Comanche kabilesini konu alıyor. Filmin serideki önceki yapımlardan ne kadar farklı olduğuna odaklanan ilk fragmanlar, hayranları arasında oldukça heyecan yarattı. Film çıkmadan önce paylaşılan incelemeler de, tüm serideki en iyi yapımların başında geldiğini yazdı. Bu da izleyicilerin heyecanlanmasına ve yeni uyarlamanın Predator serisini gerçekten tekrar yükseklere çıkarabilecek bir film olabileceğine dair umudunu artırdı.

Prey Filmi Yeni Bir Yapım ile Devam Edebilir: Predator Evreni Genişliyor

Prey yeni Predator filmi

Belli ki beklentiler doğru çıktı. Disney ve 20th Century Studios, Prey’in Hulu’da şimdiye kadar çıkış yapan en iyi film olduğunu duyurdu. Yeni Predator filmi için belirli bir izleyici kitlesi verilmedi, ancak ilk üç gününde Hulu’da yayınlanan diğer tüm film veya dizilerden daha fazla izlendiği belirtildi. Prey, Hulu’nun izlenme rekorunu kırmanın yanı sıra, Latin Amerika’da Star+’da ve diğer tüm bölgelerde Star Banner altında Disney+’da en çok izlenen film oldu.

- Reklam -

Yapım için yayınlanan herhangi bir izleyici verisi olmadığından, filmin önceki rekor sahiplerine nasıl bir fark attığını görebilmek şu an imkansız. Bu rekoru elinde tutan önceki bazı Hulu orijinal filmleri arasında Palm Springs ve Vacation Friends yer alıyor. İzleyiciler çoğunlukla film için övgülerini paylaştığı, sonunu tartıştığı ve devamına yönelik sorular sormaya başladığı sunduğu için, muhtemelen bir devam filmi de yolda olabilir. Filmin yönetmeni Dan Trachtenberg de, olası bir devam filmi için şimdiden planları olduğunu söyledi.

Prey filmini sizler izlediniz mi? Filmin bu kadar başarılı bir açılış yapacağını düşünüyor muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

11 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Bu gece izlemeyi düşünüyorum. Kimisi çok iyi derken kimisi de tamamen 1 puan veriyor 10 üzerinden. Hatta ok, yay ve balta ile nereden geldiği bilinmeyen silahlarla kuşanmış uzaylının kapışmasını ve sonunu mantıksız buluyor. Bakalım nasılmış bu gece göreceğiz.

  2. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Filmi izlemedim, bu yorumdan yola çıkarak yazdım.

    Kapışmayı insan kazandıysa eğer sorgularım :joy: Sen uzay gemisi yap teee milyon, milyar ışık yılı gezip dolaşabil ama iki ok bir yaya yenil :smiley:

  3. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Belki de uzaydaki en tehlikeli uzaylı türü bizizdir. Ok ve yay ile. Onlarda bu teknoloji yok. Belki de… Neyse bu fikir bana kalsın belki bir gün lazım olur. :joy:

  4. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Bağırmayacaktın Anton xd

  5. Avatar for Oni Oni dedi ki:

    Dün akşam arkadaşlarla seyrettik, farklı görÜşler olsa da hepimiz Predator 1 ve 2’den sonra orijinal hikaye örgüsüne dönüşü takdir edip, umut verici bulduk.

    Ancak filmin senaryosunda rahatsız eden bir çok nokta var. Filmin en iyi yazılmış karakterinin köpek olduğunu düşünüyorum (eğer senaryoda yoksa doğal bir zeka ve yeteneği var demektir :sweat_smile:)

    Karşıma 2.5 metrelik görünmez bir yaratık ya da çirkin bir uzaylı çıksa, Ayetel Kürsi okur, arkama bakmadan kaçardım, keza köpek kaçma işini çok iyi yapıyor :upside_down_face:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

6 cevap daha var.

Triangle of Sadness fragmanı

Altın Palmiye Ödüllü Kara Komedi Filmi “Triangle of Sadness”tan Fragman

netflix oyun servisi verileri

Netflix’in Oyun Servisi Beklenen İlgiyi Bulamadı: Neredeyse Kimse Oynamıyor