in ,

Yeni Predator Filmi “Prey”den İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

Prey filmi geliyor. Predator evrenini genişletmeye hazırlanan yapımdan ilk tanıtım yayınlandı. Film Hulu üzerinden izleyicilerle buluşturulacak.

Prey: Yeni Predator Filmi Tanıtım Videosu
- Reklam -
- Reklam -

Prey filmi ufukta gözüktü. Hulu üzerinden yayınlanacak olan yeni Predator filmi, tanıdık evreni genişletmeye hazırlanıyor.

İlk duyurusu 2020 yılının sonbahar aylarında yapılan yeni Predator filmi, sonunda hayranlarla buluşmaya hazır. Yeni bilimkurgu aksiyon macerası, odağını 1700’lere kaydırıyor. Prey, kendini Dünya’yı ziyaret eden bir Predator ile karşı karşıya bulan ve kabilesini uzaylı tehdidinden korumak için geleneklere karşı çıkması gereken bir Komançi savaşçısı Naru’nun hikâyesini konu alıyor.

Legion dizisi ile tanınan Amber Midthunder, filmde Naru karakterine hayat veriyor ve başrolde yer alıyor. Kendisine aynı zamanda Stormee Kipp, Dane DiLiegro, Michelle Thrush, Julian Black Antelope ve Dakota Beavers gibi isimler eşlik ediyor.

- Reklam -

Prey’in çalışmaları ilk etapta gizlice başlamıştı. Yönetmen koltuğunda 10 Cloverfield Lane ile tanınan Dan Trachtenberg’in oturduğu yapım için en başında, film vizyona girene kadar Predator bağlarının sır olarak saklaması amaçlanıyordu. Yani yapımın ünlü uzaylı yaratık ile olan ilişkisi, film vizyona girdikten sonra ortaya çıkacaktı. Ancak daha sonrasında bu reklam politikasından vazgeçildi. Bu yaz yayınlanacak olan film ile izleyiciler bir sonraki Predator macerasında nelerin geleceğine dair ilk bakış açısını nihayet yayınlanan ilk fragman ile elde etme fırsatı buluyor.

Çekimlerinin tamamlanmasının üzerinden 9 aylık bir süre geçen filmle ilgili ilk tanıtım videosu nihayet 20th Century Studios tarafından paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Prey Fragmanı: Yeni Predator Filmi Tanıtım Videosu | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yayınlanan ilk tanıtım videosunun, yeni Predator filminin hikâyesi hakkında pek bir şey açıklamasa da, uzun süredir devam eden serinin yeni bölümü için biraz beklenti oluşturması bekleniyor.

- Reklam -

Yönetmenliğini Dan Trachtenberg’ün üstlendiği Prey’in senaryosunu Patrick Aison (Jack Ryan, Treadstone), yapımcılığını John Davis (Jungle Cruise, The Predator) ve Jhane Myers (Monsters of God) üstleniyor. Baş yapımcı olarak ise Lawrence Gordon (Watchmen), Marty Ewing (It: Chapter Two), James E. Thomas, John C. Thomas ve Marc Toberoff (Fantasy Island) yer alıyor.

Film, 5 Ağustos 2022 tarihinde doğrudan Hulu üzerinden yayınlanacak. 14 Haziran’da yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus Türkiye’nin film çıktıktan hemen sonra Prey’i bünyesine katıp katmayacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Prey için yayınlanan ilk tanıtım fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Pek çok Predator filmi izledik. Önemli olan artık hikaye.

  2. Avatar for azizhayri azizhayri dedi ki:

    Taş devrinde, Roma Çağında, Cengiz Han İmparatorluğunda, azteklerde, Osmanlılarda… Neredeyse sonsuz seçenek var.

  3. Avatar for Sis Sis dedi ki:

    Heyecan verici buldum.

  4. Avatar for matma matma dedi ki:

    Alien için bu serüven Prometheus ve Covenant filmlerinde pek başarılı olmamıştı. Bakalım Prey bu seri için neler vadedecek.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Black Mirror 6. Sezon

Uzun Süredir Beklenen “Black Mirror” 6. Sezon ile Geri Dönüyor

Gelecek - Dmitry Glukhovsky | Haftanın Kitabı #221

Gelecek – Dmitry Glukhovsky | Haftanın Kitabı #221