in ,

Quentin Tarantino: “Peppa Pig Son 10 Yılın En Büyük İngiliz İthalatı”

Quentin Tarantino ünlü İngiliz çizgi filmi Peppa Pig hakkında duygularını paylaştı. Usta yönetmen favori televizyon şovundan bahsetti.

Quentin Tarantino: "Peppa Pig Son 10 Yılın En Büyük İngiliz İthalatı"
- Reklam -
- Reklam -

Quentin Tarantino, Peppa Pig adlı çizgi dizi hakkında açıklamalarda bulundu. Hollywood’un ünlü yönetmeni, İngiliz yapımı seriye büyük hayranlık duyduğunu açıkladı.

Pulp Fiction, Reservoir Dogs ve Kill Bill gibi filmleriyle tanınan Quentin Tarantino, 2 yaşındaki oğlu Leo ile şu sıralar çokça çizgi film izlediğini paylaştı. Empire’a konuşan ünlü yönetmen, oğlunun izlediği ilk filmin “Despicable Me 2” olduğunu söyledi ama ünlü İngiliz çizgi filmi Peppa Pig’e özel bir parantez açtı:

“Aslında Peppa Pig’i seviyorum; çok izliyorum ve hatta şunu söyleyebilirim ki Peppa Pig, bu 10 yılın en büyük İngiliz ithalatı.”

- Reklam -

Astley Baker Davies’in okul öncesi çocuklar için hazırladığı çizgi film olan Peppa Pig, bir dişi domuz yavrusu olan Peppa’nın, ailesi ve arkadaşları ile yaşadığı maceraları konu ediniyor. Çizgi film ilk olarak 31 Mayıs 2004’te yayınlandı. Toplamda 7 sezondan oluşan dizinin son sezonu 5 Mart 2021’de yayınlanmaya başladı. İngiliz dizisi 180’den fazla ülkede ihraç edildi.

Bu yılın Ocak ayında Tarantino, Once Upon A Time In Hollywood’dan Leonardo DiCaprio’nun karakteri Rick Dalton hakkında bir kitap yazdığını duyurdu. Geçen yıl da, 2019 yılında vizyona giren filmin bir roman uyarlamasını yayımlamıştı.

Peppa Pig Sevgisinden Bahseden Quentin Tarantino Şu Sıralar Yazdığı Kitaplarla Gündemde

Peppa Pig quentin tarantino kitap

The Man Who Would Be McQueen: The Films of Rick Dalton (McQueen Olacak Adam: Rick Dalton’ın Filmleri) isimli kitap, 1970’lerdeki aktörler için gerçek hayattaki film rehberlerinden esinlenerek, Dalton’un hayatının kısa bir biyografisini ve karakterin 1988’de emekli olana kadarki kariyerine dair bir rehber sunacak.

- Reklam -

Tarantino’nun aynı zamanda Cinema Speculation adında bir film tarihi kitabı da 25 Ekim 2022’de raflardaki yerini alacak.

Şu sıralar yazdığı kitaplarla gündeme gelen ünlü yönetmenin yeni filminin ne olacağı hâlâ bilinmiyor. Ancak hayranlar özellikle ihtimal dahilinde olan Kill Bill’in gelmesini bekliyor. Geçen yıl kendisine yöneltilen bir soru üzerine konuşan Tarantino, Kill Bill Vol 3’nin hâlâ ihtimal dahilinde olduğunu dile getirdi.

Quentin Tarantino’nun Peppa Pig hakkında söyledikleri sizce doğru mu? Çizgi dizi gerçekten de son 10 yılın en büyük İngiliz ithalatı mı? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: NME

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

James Caan olum haberi the godfather

The Godfather’daki Sonny Corleone Performansıyla Akıllara Kazınan James Caan Hayatını Kaybetti

Amsterdam Fragmanı: Yeni David O. Russell Filmi

David O. Russell’ın Yıldızlar Geçidi Yeni Filmi “Amsterdam”dan İlk Fragman