in

“Ralph ve İnternet” Filmine Spoiler’sız Ön İnceleme Videosu

Bugün (11 Ocak 2018) gösterime giren Ralph Breaks the Internet (Ralph ve İnternet) filmini basın gösteriminde izledik ve yorumlarımızı Kayıp Rıhtım YouTube sayfasında paylaştık. Film nasıl mıydı? Cevabına gelin hep birlikte göz atalım.

ralph ve internet inceleme
- Reklam -
- Reklam -

Bugün vizyona giren Ralph Breaks the Internet (Ralph ve İnternet) filmini ekibimizden Hakan Tunç ve Atakan Uçar basın gösteriminde izledi ve yorumlarını paylaştı. İlkinden aldığımız keyfi bu filmde de aldık mı? Yoksa gereksiz bir devam filmi miydi? Ayrıca Disney hakkında da bazı laflarımız var.

Kanalımızda bundan sonra yayınlanacak videolardan da haberdar olmak için abone olabilir ve zil butonuna basabilirsiniz.

İyi seyirler!

- Reklam -
- Reklam -
YouTube video

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Cecily Cecily dedi ki:

    ahahah 9.43 çok iyi :smiley: disney eserlerinin çocuk işi olarak yaftalanmaması gerektiğini düşünüyorum ben. genel olarak çocuk-yetişkin franchise’ı diye bir ayrım yapmak hiç doğru gelmiyor. yetişkinlere yönelik içerik de kendi içinde çok çeşitli olabilen bir şey bir şey ve herkes daha sert temalara sahip şeyleri tercih etmek zorunda değil yaşı büyük diye, bu tür temaları içermeyen filmler de otomatik olarak çocuk filmine dönüşmüyor. ama disney’in kendi atmosferine uymayacak eserleri satın alması konusundaki eleştiriler doğru. tekelleşmesi problemine de katılıyorum.
    ilk wreck-it ralph filmi benim en sevdiğim filmlerden biri olmuştu izlediğimde, o yüzden bu film için çok heyecanlıyım, ama sinemada türkçe dublajla izlemek zorunda kalmak çok üzücü bir şey. bence eskisi kadar iyi dublaj yapılmıyor disney filmlerine. özellikle tangled’dan sonra bu konuda giderek kötüleştiğini düşünüyorum :frowning: aklımda olan bir konu da lasseter’ın yokluğunun bir fark yaratıp yaratmadığı. ilk film onun döneminde çekilmişti, bakalım gerçekten büyük bir kayıp olmuş mu disney için.

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    İlk filmin çok gerisinde kalıyor ne yazık ki. Normalde animasyonlarda hiç sıkılmam; bu filmde sıkıldım diyebilirim. Animasyonlarda ilk filmin üstüne çıkan bir tek Ejderhanı Nasıl Eğitirsin var. Adamlar kendilerini hiç bozmadan her filmde başarılarını katladılar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ursula k le guin

Ursula K. Le Guin Anısına: Bu Dünyanın Odo’su

Dune

Dune Kadrosuna Sevilen İsimler Katılıyor: Dave Bautista ve Stellan Skarsgård Bizlerle