in ,

Edgar Allan Poe’nun Gençliğine Fantastik Bir Alternatif Getiren “Raven’s Hollow” Filminden Fragman

Raven’s Hollow fragmanı yayınlandı. Edgar Allan Poe’nun gençlik yıllarına fantastik bir alternatif getiren Shudder filminden ilk tanıtım paylaşıldı.

Raven's Hollow fragmanı - edgar allan poe
- Reklam -
- Reklam -

Raven’s Hollow fragmanı görücüye çıktı. Yazar Edgar Allan Poe’nun gençlik yıllarına odaklanan ve yazarın saklı kalmış bir dönemine fantastik bir bakış açısıyla yaklaşan yeni bir film geliyor. Shudder üzerinden yayınlanacak yapım, Cadılar Bayramı döneminde izleyicilerle buluşacak.

Son dönemlerde Edgar Allan Poe’nun eserlerinden uyarlanan, yazarın kendisine odaklanan işlerin sayısı artıyor. Başrolünde Christian Bale’ın yer aldığı Netflix filmi The Pale Blue Eye’da Poe’yu Harry Melling canlandırıyor. Öte yandan yazarın öyküleri de The Fall of the House of Usher’da izleyicilerle buluşturulmaya hazırlanıyor.

Raven’s Hollow ise Edgar Allan Poe’nun geçmişindeki bir dönemi, alternatif bir kurmaca evrenine dahil ediyor. Yazarın West Point askerî okulundaki yıllarına odaklanan yapım, korku ve fantazi unsurlarını bir araya getiriyor.

- Reklam -

Filmin yönetmenliğini Robotropolis ve Battle of the Damned ile adından söz ettiren Christopher Hatton üstleniyor. Hatton, yapımın senaryosunu Chuck Reeves (Ogre) ile birlikte kaleme alıyor.

Raven’s Hollow Fragmanı | İZLE – Yeni Edgar Allan Poe Filmi

YouTube video

Raven’s Hollow filminde Edgar Allan Poe’nun gençlik yıllarını Narnia Günlükleri filmlerinde Peter Pevensie karakterine ve The Royals dizisinde Prens Liam’a hayat veren William Moseley canlandırıyor.

1830 yılının sonbaharında geçen film, Poe ve dört öğrenci arkadaşının New York’un dışında bir eğitim tatbikatı sırasında yaşadığı gizemli olayları konu alıyor. Unutulmuş bir kasabaya yapılan yolculukta, çözmeleri gereken karanlık gizem ve kasabalıların sakladıkları sır; öğrencilerin başına ciddi anlamda bela oluyor. İşlenen cinayetin perde arkasını araştırmaya karar veren Poe ve arkadaşları, hayatlarını sonsuza dek etkileyecek bir kötülükle yüzleşmek durumunda kalıyor.

Raven's Hollow fragmanı - edgar allan poe film

- Reklam -

Yapımın oyuncu kadrosunda William Moseley’ye eşlik eden isimler şu şekilde: Kate Dickie (Game of Thrones), Melanie Zanetti (Love and Monsters) David Hayman (Fisherman’s Friends), Oberon K. A. Adjepong (The Dark Tower) ve Callum Woodhouse (All Creatures Great and Small).

Raven’s Hollow filmi 22 Eylül 2022 tarihinde AMC Networks’ün korku, gerilim ve fantazi türündeki işlerini yayınladığı Shudder platformu üzerinden izleyicilerle buluşacak. Yapımın Türkiye’de hangi mecra üzerinden yayınlanacağı ise şu an için bilinmiyor.

Raven’s Hollow hakkında sizin beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Constantine Dizisi çekim tarihleri

HBO Max’te Yayınlanacak “Constantine” Dizisi Çekimlerinin Başlangıç Tarihi Belli Oldu

Jeanne d'Arc tiyatro non binary

Fransa Tarihinin En Ünlü Kadınlarından Jeanne d’Arc’ı Anlatan Tiyatro Oyununa Non-Binary Başrol