in

Raya and The Last Dragon Fragmanı: Disney’den Yeni Animasyon Macerası Yaklaşıyor

Raya and The Last Dragon filminden yeni bir fragman daha yayınlandı. Disney’in yeni animasyon macerası, sinemalar ile aynı anda Disney+’ta yayınlanacak.

Raya and the Last Dragon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Raya and The Last Dragon için yeni bir fragman ve afiş yayınlandı. Disney’in merakla beklenen yeni animasyon macerası, 5 yıl aranın ardından Moana’dan sonraki ilk sinema filmi olacak.

Yeni film Raya adlı genç kızın maceralarını konu alacak. Genç bir savaşçı olan Raya, Kumandra adlı dünyasını Druun adıyla bilinen ve yaklaşan kötü güçten kurtarmaya yardımcı olmak adına bir ejderhayı aramasını anlatıyor.

Raya ve Son Ejderha adıyla dilimize çevrilen film, Disney Animation’ın yaklaşık beş yıl içindeki ilk orijinal sinema gösterimi olacak. Stüdyonun beyaz perdeye gelen son filmi Moana olmuştu ve genellikle hem eleştirmenler hem de izleyicilerden olumlu eleştiriler almıştı. Moana’nın arkasında bulunan ekibin de içinde olduğu yeni macera, benzer bir başarının peşinde.

- Reklam -

Raya and The Last Dragon için başlangıçta geçen yılın kasım ayında bir vizyon tarihi bulunuyordu. Ancak dünyanı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi, birçok yapımda olduğu gibi bu filmin de erteleme almasına ve 2021’in mart ayına itilmesine sebep oldu. Disney Investor Day etkinlikleri sırasında filmin 5 Mart 2021’de sinemalar ile aynı anda Disney+’a da geleceği duyuruldu.

Disney, filmin çıkmasına bir aydan biraz daha fazla bir zaman dilimi kalmışken Raya ve Son Ederjha için yeni bir fragman ve afiş yayınladı. Yeni görüntüler ilk fragmana göre daha farklı bir bakış sunuyor ve ayrıca, Raya’nın dünyasını yıkımdan kurtarmasına yardımcı olacak itibarlı ejderha Sisu’ya da ilk bakış atmamızı sağlıyor

Raya and The Last Dragon Fragmanı | Türkçe Dublajlı İZLE

YouTube video

Yayınlanan fragman dışında filmin Raya ve Sisu’lu yeni afişi de servis edildi. Görüntüler, hareketli şehir manzaralarından çöl tundralarına kadar Disney’in bilindik tonlamasını sunuyor. Uzun süredir tanıtımları dönen Kumandra dünyasını keşfetmek eğlenceli olacak gibi gözüküyor.

Carlos López Estrada ve  Don Hall tarafıdan yönetilen film, Disney+’ın bulunmadığı ülkelerde -eğer açık ise- 5 Mart 2021’de doğrudan sinemalara gelecek.

- Reklam -

Raya and ve Son Ejderha afiş

Filmin seslendirmen kadrosu arasında başrol karakteri Raya’yı Star Wars serisi ile tanınan Kelly Marie Tran bulunuyor. Kendisine son ejderha Sisu rolünde Awkwafina da sesi ile eşlik ediyor.

Raya and The Last Dragon fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yeni Disney animasyon macerası hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kong Skull Island anime netflix dizisi

Kong: Skull Island, Netflix Anime Dizisi Oluyor

Game of Thrones Animasyon Dizisi

Game of Thrones Şimdi de Animasyon Dizisi Oluyor: HBO Max Siparişi Verdi!