in ,

Ethan Hawke ve Ewan McGregor’lı “Raymond & Ray” Filminden Fragman

Raymond and Ray fragmanı yayınlandı. Apple TV+’ın yeni filminin başrollerinde Ethan Hawke ve Ewan McGregor yer alıyor.

Raymond and Ray fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Raymond and Ray fragmanı paylaşıldı. Başrollerinde Ethan Hawke ve Ewan McGregor’ın yer aldığı yeni Apple TV+ filmi, korkunç bir babanın gölgesinde yaşayan üvey kardeşlerin maceralarını konu alıyor.

Her ikisi de beğenilen ve birbirinden başarılı bulunan iki aktör, bugüne kadar birçok farklı film ve dizi projesinde yer alsa da şimdiye dek hiçbir projede birlikte rol almamışlardı. Şimdi McGregor ve Hawke, korkunç babalarının gölgesinde yaşayan ve cenazesinde tekrar bir araya gelen iki ayrı üvey kardeşi canlandırdıkları, Kolombiyalı yönetmen Rodrigo García tarafından yazılan ve yönetilen bir komedi-drama olan Raymond ve Ray ile ilk defa aynı projede yer almaya hazırlanıyorlar.

Filmde iki ünlü isim dışında ayrıca Maribel Verdú, Sophie Okonedo, Maxim Swinton, Vondie Curtis-Hall, Chris Silcox, Chris Grabher ve The Office ile tanınan Oscar Nunez gibi isimler yer alıyor. Oscar ödüllü Alfonso Cuarón, Mockingbird Pictures aracılığıyla Bonnie Curtis ve Julie Lynn ile birlikte filmde yapımcı olarak görev alıyor.

- Reklam -

Raymond and Ray fragman Ewan McGregor ve Ethan Hawke

Bu ayın başlarında 2022 Toronto Uluslararası Film Festivali’nde gala yapan Raymond and Ray filmi, McGregor ve Hawke’ın başrol performansları için iyi geri dönüşler alsa da alıyor, eleştirmenler hikâye konusunda ikiyle bölünmüş gibi görünüyor. Sonunda, ikilinin yer aldığı filme ayrıntılı bakış içeren yeni fragmanı da Apple TV+ tarafından kısa süre önce paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Raymond and Ray Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yaklaşık iki dakikadan oluşan fragman, üvey kardeşlerin ayrı oldukları babalarının öldüğünü öğrenmeleriyle başlıyor ve kısa süre sonra mezarını kazmalarının ve cenazesine katılmalarının son arzusu olduğunu keşfediyorlar. Raymond ve Ray kendileri için bu zorlu göreve başlarken, ölen babaları hakkında çok şey öğreniyorlar. Hatta sevgilisi ve diğer oğluyla tanışıyorlar. Buna karşılık üvey kardeşler kendilerini yeniden keşfetmeleri de dahil olmak üzere bağışlama ve bırakma hakkında çok şey öğreniyorlar.

- Reklam -

Fragmanın yanı sıra filmden yeni bir poster de paylaşıldı:

Raymond and Ray poster

Raymond and Ray, 21 Ekim 2022 tarihinde Apple TV+ kütüphanesindeki yerini alacak.

Raymond and Ray filmi için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Her iki oyuncuyu yan yana görmek nasıl bir his? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Rings of Power 6. Bölüm İncelemesi

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “The Rings of Power”ın 6. Bölüm İncelemesi: Çanlar Kimin için Çalıyor?

Bones and All filmi yeni fragman

Timothée Chalamet’li “Bones and All” Filminden Yeni Fragman Paylaşıldı